Misafir 1. Bölüm Fox TV – 11 Kasım 2021

TAKİP ET

Fox TV'nin yeni dizisi Misafir'in 1. bölümü 11 Kasım 2021 Perşembe akşamı yayınlanacak. Dizinin ilk fragmanı ise an itibariyle dizi severlerle buluştu. Detaylar haberimizde...

Reklam
Reklam

Fox TV’nin yeni dizilerinden birisi olacak olan Misafir dizisi için yapılan geri sayım sona erdi. İddialı dizinin 1. bölüm fragmanı an itibariyle yayınlandı. Fox TV’nin yeni dizisi Misafir 11 Kasım 2021 Perşembe akşamı saat 20.00’de izleyenlerle buluşacak. Seyirciler ise dizinin başlamasına saatler kala arama motorları üzerinden Misafir dizisinin konusunu ve oyuncularını öğrenmeye çalışıyor. Edinilen bilgilere göre Misafir dizisi oldukça etkileyici bir hikayeye ve güçlü bir oyuncu kadrosuna sahip.
Fox TV Misafir Dizisi Konusu Nedir?
Fox TV’de bu akşam izleyenlerle buluşacak olan Misafir dizisi eşini kaybetmiş olan Erdem adında 3 çocuklu bir baba ile geçmişte yaşadığı sorunlar ve olumsuz şeyler yaşadığı çocukluğu sebebiyle psikolojik olarak zor günler geçiren Gece adındaki genç bir kadının hayatlarının kesişmesini ve sonrasında yaşanacak olayları konu edinecek.Fox TV Misafir Dizisi Oyuncuları Kimlerdir?
Fox TV’nin yeni dizisi Misafir’in başrollerinde Hazal Kaya (Gece) ve Buğra Gülsoy (Erdem) yer alacak. Bu iki oyuncuya Ozan Dolunay, Selen Öztürk, Bülent Şakrak, Elçin Altamgüç, Nezaket Erden, Berk Yaygın, Zeyno Asya Orçin, Emin Kaan Özkan ve Beren Gençalp eşlik edecek.
Misafir dizisinin ilk bölümü bu akşam saat 20.00’de Fox TV ekranlarında izleyenlerle buluşacak. Dizinin ilk bölümünde neler yaşanacağı dizi severlerin merakla beklediği konulardan bir tanesi.
 

fox tv misafir dizi misafir 1. bölüm