Misafir dizisi final mi yapıyor? Misafir dizisi reyting kurbanı mı oldu?

TAKİP ET

FOX TV ekranlarının beklenen Misafir dizisi ilk bölümlerinin yayınlanmasının ardından final mi yapıyor soruları sorulmaya başlandı. Misafir dizisinin final yapacağına dair haberler izleyicilerin kafasında soru işareti yarattı. Misafir dizisi reyting kurbanı mı oldu? İşte Misafir dizisi hakkında detaylar haberimizde

Reklam
Reklam

FOX TV ekranlarında yeni başlayan dizilerden olan Misafir 11 Kasım da seyircilerle buluştu. Uyarlama sonucu ekranlara gelen dizinin final yaptığı konuşulmaya başlandı. Dizinin başrollerinden gelen paylaşımlar ise kafaları karıştırdı. Misafir dizisi final mi yapıyor? 
Misafir dizisi final mi yapıyor, bitiyor mu?
Japonya'nın sevilen dizilerinden olan Oasis'den uyarlanan Misafir dizisi Türkiye ekranlarında seyirciyle buluştu. Fakat beklenen sonuçlar gelmedi. Reytinglere kurban giden Misafir dizisi Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy paylaşımı ile gündeme geldi. 


Oyuncu kadrosu

Hazal Kaya, 

Buğra Gülsoy 

Ozan Dolunay

Bülent Şakrak, 

Selen Öztürk, 

Nezaket Erden, 

Elçin Altamgüç, 

Berk Yaygın, 

Beren Gençalp, 

Salih Demir Ural, 

Zeyno Asya Orçin 

Emir Kaan Özkan
Misafir dizisi ne zaman, neden final yapıyor?
Her hafta perşembe günü ekranlara gelen Misafir dizisi bekleneni karşılayamadığı için 9 Aralık günü 5.bölüm ile Misafir dizisi ekranlara veda ediyor. 
Misafir Konusu
Medyapım'ın üstlendiği yapım üzerine yönetmen koltuğunda Arda Sarıgün oturmaktadır. Misafir dizisinin uyarlanan senaryosund aise Öze Aras yer almkatadır. Çocukluğunda yaşadığı olaylardan dolayı etkilenen genç bir kadının hayatı ele alınmaktadır. 
 

Misafir dizisi Misafir dizisi final mi Misafir dizisi bitti mi Misafir dizisi ne zaman