Misafir dizisi izlendi mi, beğenildi mi? Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy yeni rolleriyle beğeni topladı

TAKİP ET

Fox TV ekranlarının yeni dizisi olan Misafir ilk bölümüyle perşembe akşamı izleyicilerin karşısına çıktı. Başrollerinde Hazal Kaya ve Buğra Gürsoy'un oynadığı Misafir dizisi beğenildi mi? Hazal Kaya ve Buğra Gürsoy'un birlikte oynadıkları bu yeni dizde ikili yeni rolleriyle beğenildi mi?

Reklam
Reklam

Fox TV’nin yeni dizisi Misafir, dün akşam (perşembe) 1. bölümüyle ekranlardaki yerini aldı. Yapımını Med yapım’ın üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Arda Sarıgün oturuyor. Özge Aras’ın uyarladığı senaryoda travmatik bir geçmişe sahip olan Gece ile eşini daha yeni kaybetmiş üç çocuklu bir baba olan Erdem’in umut dolu hikayesi konu alınmaktadır.

Hazal Kaya “Gece” adlı karakterle karşımıza çıkarken Buğra Gürsoy ise “Erdem” karakterine hayat veriyor.

Yayınlanan ilk bölümden sonra Hazal Kaya ve Buğra Gürsoy, sosyal medyada büyük beğeni topladı.

Dizinin başrollerini HAzal Kaya ve Buğra Gürsoy paylaşırken, ikilinin yanı sıra Misafir dizisinde Ozan Dolunay, Bülent Şakrak, Selen Öztürk, Nezaket Erden, Elçin Altamgüç, Berk Yaygın, Beren Gençalp, Salih Demir Ural, Zeyno Asya Orçin ve Emir Kaan Özkan gibi isimler de yer alıyor.  

Misafir dizisi yeni bölümüyle haftaya 18 Kasım Perşembe günü 2. bölümüyle ekranlara gelecek. Aynı zamanda 2. bölümünde fragmanı yayınlandı. 

Misafir dizisi 1. bölüm konusu

Gece, hayatının tek bir gününde bile mutluluğu tatmamıştır.

Hayatının son günü olduğunu düşündüğü gün de Erdem ile tanışır ve hayatını yeniden yazmaya karar verir.

Erdem'in evine davet ettiği bu misafir, başta kendi olmak üzere herkse için yeni bir gün doğumu olacaktır. 

fox tv misafir misafir dizisi hazal kaya buğra gürsoy