Misafir dizisi konusu ve oyuncu kadrosu

TAKİP ET

FOX TV ekranlarında seyirciyle buluşan Misafir dizisi oyuncu kadrosu ve konusu merak konusu oldu. İlk bölümü yayınlanan dizinin hangi günler ve saat kaçta olduğu da sıkça sorulan sorular arasında. İşte Misafir dizisi hakkında detaylar haberimizde yer almaktadır

Reklam
Reklam

Misafir dizisi Med yapım imzalı olarak ilk bölüm 11 Kasım günü yayınlandı. Yönetmen koltuğunda oturan Arda Sarıgün, senaryosunda ise Özge Aras Yiğit kaleme almaktadır. Dizinin başrollerinde yer alan isimler Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy oldu. Dizi içerisinde dram fazlasıyla mevcuttur. FOX TV ekranlarında Perşembe saat 20.00 ‘da ekrana gelmektedir.
Misafir dizisi konusu
Misafir dizisi Oasis tarafından uyarlanmaktadır. 80’ler ve 90’lar zamanında yaşanan Güney Kore de geçenler kaleme alınırken zenginlik peşinde koşmalarını ele almaktadır. Lee Doo Hak (Jang Dong Yoon) , Jeolla Eyaletindeki küçük bir şehirde doğan gen bir adamdır. Zeki ama masum bir genç olmasına rağmen kaderinin getirdiği olaylar kasırgasına kapılır ve kendini bir çatışmanın ortasında bulur. Bir emlak dolandırıcılığına bulaştıktan sonra siyasi bir gangster olur ve hayatını babasının haksız ölümünün intikamını almaya adar.
Türkiye de ise Misafir dizisi ise, genç bir kadının çocukluk zamanında geçirdiği olayları ele alınırken genç kadının eşini kaybetmesi üzerine hikaye seyrine devam etmektedir. Dizi sıcak, hayatın içinden, gerçek duyguların işlendiği, acısıyla tatlısıyla bütün ailelerin seveceği bir hikayeye sahiptir. Umudumuzu yitirdiğimiz anda bile, umudun hep var olduğunu bize anlatan sıcak, samimi bir hikayesi vardır.
Misafir dizisi oyuncuları ve karakterler

Hazal Kaya – GüneşGece sevgisiz ve ilgisiz büyüyen bir kızdır. Çocukluk hayatında çok sorunlar yaşayan Gece istenmeyen olarak dünyaya geldi. Annesi tarafından sevilmeyen Gece çok sorunlar yaşamıştır. Gece, en sonunda annesinden de onun hayatına taşıdığı belalardan da kurtulmak için intiharı seçer. Ama içten içe yaşamak istediği için başaramaz. Ve bu vesileyle karşısına çıkan adam, hayatını da hayata bakışını da değiştirecektir.

Buğra Gülsoy – ErdemErdem, üç çocuk babası, sevgi dolu bir adam. Mutlu, sevgi dolu bir ailede büyüyüp hayallerinin peşinde koşarken, deprem annesini babasını almış ondan. Tabii hayallerini de. Polislik yapan Erdem, evlenip üç çocuk babası olunca da, dünyanın en mutlu adamı olmuş. 

Ozan Dolunay – Giray Giray 28-32 yaşlarında, ilk bakışta yakışıklılığıyla dikkat çeken bir genç adam. İyi yürekli, merhametli, ama kötülere karşı acımasız ve sert. En büyük zaafı; kendi terazisinin adaletini, her türlü adaletin üstünde görmek. 

Selen Öztürk – NazanNazan ellisine yakın, hayatta hiç dikiş tutturamamış, geçimini gayrı ahlaki yollarla sağlamış, istemediği halde çocuk sahibi olmuş ama anne olamamış bir kadın. İstanbul’a gelmiş on yedi yaşında.

Bülent Şakrak – OğuzOğuz, Erdem’in masa başına transferinden sonra Giray’ın ortağı olarak atanan neşeli polis. Biraz sakar ve genellikle bihaber olan Oğuz, işinde çok başarılı olmasa da kalbi hep doğru yerdedir.

Nezaket Erden – Betül Betül, hep Erdem’in eşinin arkadaşı olarak kalmış, iyi niyetli bir kadındır. Betül’ün hayatı tüm uğraşlarına rağmen hep başkalarının ekseni etrafında dönmüş. Gerek kontrol meraklısı annesinin baskısı altında olması gerekse kendi duygularından önce hep başkalarının duygularına önem vermesi Betül’ün hep kendisini geri plana atmasına sebep olmuş. 

Berk Yaygın – Tunç Mahallenin kabadayısı olan Tunç, tüm pis işleri başının altından çıkmaktadır. Nazan ve Gece’nin kendine borçlu olduğu izleniminde. Gece’nin kayıplara karışması onu birçok cepheden yaralar. Hem ona yaptıkları hem de mahalledeki raconunu beş paralık ettiği için Gece’nin peşini bırakmayacaktır.

Salih Demir Ural – Deniz 9 – 10 yaşında olan Deniz yaşıtlarına göre olgun davranışları ile tam bir kardeşlerine abi olmuştur. Annesinin vefatından sonra kardeşlerine abilik yaparak kendini derslerine vermiştir. Doktor olmak isteyen Deniz, öğrencilik hayatında çok başarılıdır.

Zeyno Asya Orçin – Balım 7 – 8 yaşında olan Balım babasına düşkün ve neşeli bir kız çocuğudur. Annesinin vefatından sonra az etkilenmiş gibi görünsede içten içte en çok yarayı alan kişi oldu. Balım, sevgisizliğini, annesizliğini, ona ait olmayan bir şeyleri çalarak doldurmaya çalışıyor. Babası henüz farkında değil. Ama ayyuka çıkmasına ramak var.

Emir Kaan Özkan – Toprak 4 – 5 yaşındaki Toprak küçük yaşların da annesini kaybederek büyük bir acı yaşamıştır. Acı dolu zamanlarda küçük olduğundan acıyı çok anlamamaktadır. Toprak o zamana kadar salçalı ekmekten başka bir şey yemiyor. Çünkü hiç kimse annesi gibi yemek yapamıyor. Hiçbir yemek onun yaptıkları gibi kokmuyor.
 

misafir misafir oyuncu kadrosu misafir karakterler