Miss Turkey güzeli Şevval Şahin'in göğüs dekolteli pozları dikkat çekti!

TAKİP ET

Şevval Şahin Miss Turkey güzeli olmasıyla birlikte son zamanların popüler isimlerinden birisi haline geldi. Şevval Şahin, cesur sosyal medya paylaşımlarıyla da tam gaz dikkat çekmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde paylaştığı bir yatak odası pozuyla kendinden söz ettirmişti. Bu defa da Şevval Şahin paylaştığı derin göğüs dekolteli poz ile gündeme geldi.

Reklam
Reklam

Miss Turkey güzeli olan Şevval Şahin hem kariyeriyle hem de özel hayatıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Her an adından söz ettiren Miss Turkey güzeli geçtiğimiz günlerde eklere ‘eclair’ demesiyle de sosyal medyanın gündemine oturan isimlerden birisi olmuştu. 22 yaşında olan ünlü güzel şimdi de Instagram hesabından paylaştığı pozuyla sınır tanımadı.
Miss Turkey güzelinin derin göğüs dekolteli pozu!
İbiza’dan yaptığı derin göğüs dekolteli paylaşımıyla dikkatlerini üzerine toplayan Şevval Şahin’in paylaşımı…
Yaptığı paylaşımla Miss Turkey güzeli takipçileri ikiye bölündü; takipçilerinin bir kısmı elbisesini çok beğenirken, diğer kısmı renginden dolayı eleştirdi.

Dekoltesiyle dikkat çeken fotoğrafının yanı sıra yatak odasında verdiği poz da çok konuşulan bir paylaşım olmuştu.
Dava Açmadım
Şevval Şahin’in telefonun hacklendiğiyle ilgili ve eski sevgilisinin yakın çevresine bazı cinsellik içerikli mesajlar attığı iddia edilmişti.
Miss Turkey güzeli konuyla ilgili açıklamalarında çıkan haberlerin doğru olmadığını, tamamen yalan şantaj haberleri olduğunu söyledi. Tehdit edilmediğini ve her iki tarafında kendi hayatına baktığını belirterek dava açmadığını da ekledi.
Güzelliğiyle kendisine hayran bırakan 1.82 boyundaki model Şevval Şahin şu an kendisini geliştirmeye, Türkçe kitaplar okumaya devam ettiğini, diksiyon eğitimi de almayı düşündüğünü açıkladı.