Moskova-Napoli maçında iki teknik adam arasında yaşanan gerginlik

TAKİP ET

UEFA Avrupa Lig maçlarının oynanmasıyla Spartak Moskova ve Napoli sahada mücadele verdi. Maç sırasında ortaya çıkan durumlar herkesi şaşırtması üzerine araştırılmaya başlandı. İki teknik direktör arasında yaşanan olaylar geceye damgası vurmasıyla merak konusu oldu. İşte yaşanan olaylar hakkında detaylar haberimizde yer almaktadır

Reklam
Reklam

UEFA maçlarının devam etmesiyle Spartak Moskova ve Napoli karşılaşmasında ev sahibi takım 2 - 1 galibiyet ile 3 puanı hanelerine yazdırdılar. Maçın bitmesiyle iki teknik adam arasında gerginlikler çıktı. Rui Vitoria ve Luciano Spalletti arasında gerginliklerin detayları 

Maça damga vuran anlar

90 dakikalık maçın ardından Spartak Moskova'nın teknik adamı Rui Vitoria, Spalletti'nin yanına giderek selamlaşmak istemesi üzerine karşı taraftan İtalyan adamdan olumsuz bir davranış geldi. 


El sıkışmayı reddeden Spalleti El hareketiyle tepkisini gösterdi

Spartak Moskova'nın teknik adamı Victoria selam vermek istemesiyle Spalletti el hareketiyle bu davranışı geri çevirdi. Devamında ise tünele girerek soyunma odalarının oraya doğru gitti. Yaşanan bu olumsuz davranışından sonra Vitoria tarafından da bir tepki geldi. 

Spaletti neden el sıkışmadı?

Spaletti el sıkışmama nedenini şu sözlerle açıkladı. ''Rui, maçtan önce benimle selamlaşmadı. Bu davranış sadece maç sonrası değil maç öncesi de yapılması gereken bir durumdur.'' diyerek selam vermeme nedenini açıkladı. 

moskova maçı napoli maçı iki teknik adam arasında gerginlik