Motorin fiyatlarına bu gece 2,60 TL zam geliyor

TAKİP ET

Motorin fiyatlarına yeni zam kapıda. 13 Haziran Pazartesi'yi 14 Haziran Salı'ya bağlayan gece yarısından itibaren motorin fiyatlarına 2,60 TL zam geleceği iddia edildi. Yeni zamla birlikte motorin fiyatları artık 30 liranın üstüne çıkacak.

Reklam
Reklam

Motorin fiyatlarında son olarak 11 Haziran 2022 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere zam yapılmıştı. Yine benzine aynı gece 2,18 TL, LPG’ye ise 54 kuruş zam gelmişti. Yapılan zamların ardından benzinin litre fiyatı 28 TL'nin üzerine çıkarken motorine yeni zam haberi geldi. Alınan bilgiye göre bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere motorinin litre fiyatına 2,60 TL zam geliyor. Yapılan bu zamla beraber motorinin litre fiyatı 30 lirayı geçmiş olacak.
 

Motorine bu gece zam gelecek

Akaryakıt fiyatları yılbaşından bu yana o kadar çok arttı ki motorine zam var mı, motorine yeni zam gelecek mi gibi soruların yanıtı günlük olarak vatandaşlar tarafından en çok araştırılan başlıklar arasında yer almaya başladı. Döviz kurlarında yaşanan hareketlilik, Petrol fiyatlarında yaşanan artış nedeniyle Neredeyse her gün zam geliyor. CHP Genel Başkan başdanışmanı ve PM üyesi Deniz Demir sosyal medya hesabından Bugün yeni bir açıklama yaparak motorinin litre fiyatında bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 2,60 TL artış olacağını öne sürdü. Yani bu gece yarısında gelecek olan zamla birlikte motorinin litre fiyatı 30 TL’nin üstüne çıkacak.
 

13 Haziran 2022 güncel akaryakıt fiyatları

13 Haziran 2022 güncel akaryakıt fiyatları her gün vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Benzinin litre fiyatı İstanbul Anadolu Yakası'nda 28,45 TL, benzinin litre fiyatı İstanbul Avrupa Yakası'nda 28,44 TL, motorinin litre fiyatı İstanbul Anadolu Yakası'nda 27,91 TL, motorinin litre fiyatı İstanbul Avrupa Yakası'nda 27,98 TL, İstanbul Anadolu Yakası'nda LPG fiyatı 12,19 TL, İstanbul Avrupa Yakası'nda LPG fiyatı 12,42 TL, Ankara'da LPG fiyatı 12,4 TL, İzmir'de LPG fiyatı 12,13 TL oldu.