Motorin fiyatlarına bu gece yarısından itibaren 95 kuruş zam gelecek

TAKİP ET

Akaryakıt fiyatları için yeniden alarm Zilleri çalmaya başladı. Brent Petrol fiyatlarının 100 doların üstüne çıkması ile birlikte benzin ve motorine zam haberleri de peş peşe geldi. Dün benzin fiyatlarına yapılan zammın ardından 24 Ağustos Çarşamba gece yarısından itibaren de motorinin litresine 95 kuruş zam yapılacak.

Reklam
Reklam

Brent Petrol fiyatlarında yaşanan dalgalanma ve döviz kurlarında yaşanan artışla birlikte akaryakıt fiyatları için yeniden tehlike çanları çalıyor. Benzin fiyatlarına dün yapılan zam sonrası motorun fiyatlarından da kötü haber geldi. Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere motorinin litresine 95 kuruş zam yapılacak. Benzin fiyatlarında ise şu an için yeni bir değişiklik beklenmiyor.

MOTORİNİN LİTRESİNE BU GECE ZAM GELİYOR

Brent Petrol, Suudi Arabistan enerji bakanı tarafından yapılan açıklama sonrasında yeniden yükselişe geçti. Suudi Arabistan'dan gelen Petrol açıklaması ile birlikte 100 doların üzerine tırmanan brent petrol fiyatları ile birlikte benzin ve motorine de peş peşe zam haberi geldi. Haziran ayında akaryakıt fiyatlarında bir miktar gerileme olsa da benzin ve motorin fiyatları yeniden artıyor. Sektör kaynaklarından alınan son bilgilere göre benzinin fiyatına yapılan zam sonrası motorinin litresine de bu geceden itibaren 95 kuruş zam gelecek.

LİTRE FİYATI 26 LİRAYI GEÇECEK

Yapılacak olan zamla birlikte motorinin litre fiyatı bu gece yarısından itibaren 26 liranın üstüne çıkacak. benzin ve LPG fiyatlarında ise şu an için yeni bir değişiklik beklenmiyor.