Motorinden sonra benzin fiyatlarında da kötü haber! Pazartesi günü benzine zam geliyor

TAKİP ET

Merkez Bankası'nın faiz indirimi kararı sonrası dolar kurunda yaşanan artış benzin ve motorin fiyatlarını da etkilemeye devam ediyor. Faiz kararı sonrası motorine 2 defa zam gelirken benzin fiyatları içinde kötü haber geldi. 22 Ağustos Pazartesi gününden itibaren benzinin litresine 80 kuruş zam uygulanacak.

Reklam
Reklam

Petrol fiyatlarında son günlerde yaşanan dalgalanma ya Merkez Bankası'nın faiz indirimi kararı da eklenince döviz kurlarında yaşanan artışın ardından akaryakıt fiyatlarına peş peşe zam haberleri gelmeye başladı. Son iki gün üst üste motorin fiyatlarına zam yapılırken benzin için de kötü haber geldi. Yeni haftanın ilk gününde benzin fiyatlarına da zam uygulanacak.

MOTORİNİN LİTRE FİYATINA YENİDEN 25 LİRANIN ÜSTÜNDE

Geçtiğimiz haftalarda motorine yapılan indirimler yüz güldürmüştü ancak brent Petrol fiyatlarında yaşanan dalgalanma ve hemen ardından döviz kurlarında yaşanan artışla birlikte motorin fiyatlarına üst üste zam geldi. Son 2 günde yapılan çifte zammın ardından motorinin litre fiyatı 25 liranın üstüne çıktı. Motorinin ardından benzin fiyatları içinde kötü haber geldi.

BENZİNE PAZARTESİ GÜNÜ ZAM GELİYOR

Pazartesi günü gece yarısından itibaren benzin fiyatlarına 80 kuruş zam gelecek. Zam sonrası benzinin litre fiyatı İstanbul'da 21,14 TL, Ankara'da 21,26 TL ve İzmir'de ise 21,25 TL olacak.