Motorine 26 Temmuz salı günü büyük indirim geliyor

TAKİP ET

Araç sahiplerinin günlerdir beklediği akaryakıt indirimi geldi çattı. Hafta başında Müjdeli Haber sektör kaynakları tarafından verilirken Temmuz ayının son haftası indirimle başlayacak. Motorine 26 Temmuz salı gününden itibaren geçerli olmak üzere büyük indirim gelecek.

Reklam
Reklam

Dolar kurunda ve brent Petrol fiyatlarında yaşanan değişiklik pompa fiyatlarına da yakından ilgilendiriyor. Günlerdir akaryakıt indirimi bekleyen vatandaşlara Müjdeli Haber bu sabah saatlerinde sektör kaynaklarından geldi. Nihayet beklenen indirim Temmuz ayının son haftasında pompa fiyatlarına yansıyacak. 26 Temmuz salı gününden itibaren geçerli olmak üzere motorin fiyatlarında indirim geliyor. Peki, indirim sonrası benzin ve motorin fiyatları ne kadar olacak? LPG fiyatlarına indirim var mı?

BENZİN VE MOTORİNE İNDİRİM VAR MI?

Sektör kaynaklarından alınan bilgiye göre 26 Temmuz salı gününden itibaren geçerli olmak üzere motorin fiyatlarına indirim geliyor. Alınan bilgiye göre motorinin litre fiyatına 92 kuruş indirim yapılacak. Yapılacak olan İndirimin ardından İstanbul'da motorin litre fiyatı 24,51 liraya düşecek ve uzun bir aranın ardından yeniden 25 liranın altına inecek. 26 Temmuz salı günü benzin ve LPG fiyatlarında ise herhangi bir indirim beklenmiyor.

İSTANBUL ANKARA İZMİR GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

26 Temmuz salı günü yapılacak olan indirim sonrasında İstanbul ve Ankara’da güncel akaryakıt fiyatları şöyle oldu;

İstanbul güncel akaryakıt fiyatları

BENZİN: 22.73 TL

MOTORİN: 25.38 TL

Ankara akaryakıt fiyatları

BENZİN: 22.84 TL

MOTORİN: 25.49 TL