Motorine bu gece 84 kuruş daha indirim geliyor

TAKİP ET

Motorin fiyatlarına Dün yapılan 2 lira 50 kuruşluk İndirimin ardından bu gece yarısından itibaren Geçerli olmak üzere 84 kuruşluk daha fiyat indirimi geliyor.

Reklam
Reklam

Döviz kurunda ve brent petrolün varil fiyatının da yaşanan gerileme ile birlikte vatandaşların benzin ve motorin fiyatlarında indirim beklentisi oluşmuştu. Motorine ilk olarak 25 kuruşluk bir indirim yapılmıştı ancak vatandaşlar bunun yeterli görmemişti. Nihayet beklenen indirim haberi dün geldi ve motorinin litre fiyatına 2 lira 50 kuruşluk indirim yapıldı. Bugün de yeni bir son dakika haberi geldi. Motorinin litre fiyatına 84 kuruşluk bir indirim daha geliyor.

Bu gece yarısından itibaren geçerli olacak

Motorinin litre fiyatına yapılacak olan indirim bu gece yarısından itibaren geçerli olacak nokta alınan bilgiye göre 30.06.2022 Perşembe gününden itibaren motorin indirimli olarak satılacak. Motorine yapılacak olan yeni indirim sonrasında motorin litre fiyatı 27 lira 50 kuruştan 26 lira 66 kuruşa düşecek.

Güncel benzin ve motorin fiyatları

29 Haziran 2022 güncel akaryakıt pompa fiyatlarına göre İstanbul'da motorin litre fiyatı 27 lira 50 kuruş benzinin litre fiyatı ise ortalama 27 lira 30 kuruştan satılıyor.