Motorine bu gece kallavi indirim geliyor! Tam 2 lira 50 kuruş indirim uygulanacak

TAKİP ET

Brent petrolde yaşanan düşüş ve dolar kurundaki gerileme sonrasında motorine büyük indirim beklentisi oluşmuştu. Nihayet araç sahiplerinin beklediği Müjdeli Haber geldi. Motorinin litre fiyatına 29 Haziran gecesinden itibaren geçerli olmak üzere 2 lira 50 kuruş indirim yapılacak.

Reklam
Reklam

Haziran ayında motorine araç sahiplerinin canını yakan zamlar yapılmıştı. Özellikle tüm dünyada Petrol fiyatlarının artması ve dolar kurumunda yükselmesi nedeniyle motorinin litre fiyatına yüksek zamlar gelirken indirim haberi Nihayet geldi. Brent Petrolde yaşanan düşüş ve dolar kurundaki gerileme sebebiyle 29 Haziran Çarşamba gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere motorinin litre fiyatına indirim uygulanacak. Motorinin litresi 2,50 TL düşecek.
 

28 liranın altına inecek

Motorinin litre fiyatına uygulanacak olan indirim bu gece yarısından itibaren pompa satış fiyatlarına yansıyacak. Şu anda 30 TL olan motorinin litre fiyatı yapılacak olan 2 lira 50 kuruşluk indirim sonrasında 27,50 liradan satılmaya başlanacak. Başka bir beklentinin oluştuğu benzin ve Otogaz grubunda ise henüz bir indirim yok.
 

Güncel benzin motorine LPG fiyatları ne kadar?

İndirim öncesinde güncel akaryakıt pompa fiyatları da merak ediliyor. Bugün İstanbul'da motorin litre fiyatı 29,99 lira, benzinin litre fiyatı 27,26 lira ve otogazın litre fiyatı ise 12 lira 40 kuruştan satılıyor. İndirim sonrasında ise benzinin litre fiyatı İstanbul'da 27,50 liraya düşecek.