Motorine bu gece yeniden zam geliyor! 30 lirayı geçecek

TAKİP ET

Motorine zam haberlerine bir yenisi daha eklendi. Daha bugün yapılan 1,29 TL zamma ek olarak 80 kuruş daha zam gelecek. Motorine yeni zam yarından itibaren geçerli olacak. Benzinin litre fiyatında ise şimdilik herhangi bir değişiklik beklenmiyor. 17 Haziran 2022 zamlı motorin fiyatları ve detaylar haberimizde…

Reklam
Reklam

Son dakika haberi…  Motorin fiyatlarına zam haberi geldi. Yaklaşık iki haftadan bu yana peş peşe yapılan zamlarla gündem düşmeyen motorin fiyatları yeniden artıyor. Bu gece gelen 1,29 TL zamma ek olarak yarından itibaren motorin fiyatlarına 80 kuruş zam gelecek. Vatandaşlar ise sosyal medyada 20 Haziran’da kontak kapatma çağrısı yapıyor.

Akaryakıt zammı haberleri artık Türkiye’nin bir numaralı gündemi haline geldi. Peşpeşe yapılan zamlar hayatın her alanını olumsuz etkiliyor. Araç sahipleri sosyal medyada kontak kapatma çağrısı yaparken motorine yeni zam haberi geldi. Daha bugün zam gelen motorinin litre fiyatı yarın yeniden artıyor. Benzinin litre fiyatında ise herhangi bir değişiklik beklenmiyor.

Gece yarısı 80 kuruş zam gelecek

Motorinin litre fiyatına bu gece 1,29 TL zam yapılmıştı. Bu zamla birlikte motorinin litresi 30 liraya dayandı. Ancak bu da yetmedi. Son dakika motorin zammı haberi geldi. Motorinin litre fiyatına 16 Haziran’ı 17 Haziran’a bağlayan gece 80 kuruş zam gelecek. Bu zamla birlikte motorinin litresi 30 TL’yi geçecek. Benzin fiyatlarına ise geçtiğimiz günlerde indirim yapılmıştı. Alınan bilgiye göre benzin fiyatlarında değişiklik beklenmiyor.
 

Brent petrol düşüyor

Türkiye’de akaryakıt fiyatlarında yaşanan artış döviz kurundaki dalgalanma ve brent petrol fiyatlarına bağlanıyor. Ancak bugün brent petrol fiyatları düşüşte. Buna rağmen motorine zam geleceği yönündeki iddialar vatandaşları çileden çıkardı. Bir çok kişi zam haberleri sonrasında adeta isyan etme noktasına geldi. Sosyal medyada ise 20 Haziran günü için kontak kapatma çağrıları yapılıyor.