Motorine dün indirim yapılmıştı bugün zam geldi! Bayram tarifesi uygulandı

TAKİP ET

Akaryakıt fiyatlarında dalgalanma devam ediyor. Rusya ve Ukrayna arasında başlayan savaş ile birlikte yükselişe geçen brent petrol fiyatları Türkiye'de akaryakıt fiyatlarına da etkiliyor. Geçtiğimiz günlerde motorinin litre fiyatı 30 TL'ye kadar yükselmiş fakat iki haftada 5,44 TL indirim gelmişti. Motorinin litre fiyatı yeniden 25 liranın altına düşmüştü Ancak bu sabah 84 kuruş zam geldi. Peki, 9 Temmuz cumartesi akaryakıt fiyatları ne kadar oldu? Benzin ve motorin litre fiyatı ne kadar oldu?

Reklam
Reklam

Akaryakıt fiyatları için son dakika gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta brent Petrol fiyatlarının düşmesi ve dolar kurunun da aşağı yönlü ivme kazanması ile birlikte motorinin litre fiyatında 5 lira 44 kuruşa varan indirim yapılmıştı. Son indirim Cuma günü motorin grubunda olmuş ve fiyatları 2 lira 10 kuruş düşmüştü. Ancak Bayram sabahına yine zamla uyandık. Motorinin litre fiyatına 84 kuruş zam geldi. Peki, 9 Temmuz güncel akaryakıt fiyatları ne kadar oldu? Motorinin litresi bugün ne kadar?

Motorine zam geldi

Motorinin litre fiyatı geçtiğimiz aylarda 30 TL’ye kadar yükselmişti. Brent petrol ve Dolar kurunda yaşanan gerileme motorinin litre fiyatını da düşürdü. Son iki hafta yapılan indirimlerle birlikte motorinin litresi 25 liranın altına kadar düşmüştü. Ancak bayramın ilk günü motorinin litre fiyatına bu sabah yeniden zam geldi. 84 kuruş artışla birlikte motorinin litresi yeniden 25 liranın üstüne çıktı.

9 Temmuz 2022 güncel akaryakıt fiyatları

İSTANBUL

Motorin litre fiyatı 25,40 TL

Benzin litre fiyatı 25,19 TL

LPG litre fiyatı 10,21 TL

ANKARA

Motorin litre fiyatı 25,56 TL

Benzin litre fiyatı 25,30 TL

LPG litre fiyatı 10,53 TL

İZMİR

Motorin litre fiyatı 25,50 TL

Benzin litre fiyatı 25,32 TL

LPG litre fiyatı 10,33 TL