Motorine gece yarısı bir zam daha geliyor

TAKİP ET

Brent Petrol fiyatlarında yaşanan Yükseliş ve döviz kurlarındaki hareketlilik sebebiyle motorin fiyatlarında son bir haftada peş peşe 3 zam görüldü. Motorine 4. zam ise bu geceden itibaren geliyor.

Reklam
Reklam

Türkiye'de benzin ve mazot fiyatlarını yakından ilgilendiren brent Petrol fiyatlarında yaşanan Yükseliş zam olarak geri döndü. Brent petrol fiyatları 100 dolara yaklaşırken araç sürücüleri ise motorin ve benzine yeni zam olup olmayacağını merak ediyor. Geçtiğimiz günlerde benzin ve motorin fiyatlarına peş peşe 3 zam yapılmıştı. Bugün itibariyle motorinin litre fiyatına yeni bir zam daha geliyor. bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere motorinin litre fiyatı artacak. 10 Ekim güncel benzin ve motorin fiyatları haberimizde...

Motorine bu gece yarısı zam gelecek

Akaryakıt sektörü kaynaklarından alınan bilgiye göre brent petrol ve dolar kurundaki yükselişin ardından akaryakıt fiyatlarına zam geliyor. Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere motorinin litre fiyatında 1 lira 39 Kuruş artış olacak. Bu zamla birlikte 6 günde motorinin litre fiyatına 4 kez zam uygulanmış olacak. Böylece son bir haftada motorinin litresindeki artış 5,41 TL olacak.

10 Ekim 2022 güncel akaryakıt fiyatları

Motorinin litre fiyatına bu gece uygulanacak zam öncesinde 10 Ekim 2022 güncel akaryakıt fiyatları şöyle oldu;

İSTANBUL'DE BENZİN VE MOTORİN FİYATI NE OLDU?

Benzin: 20,63 TL

Motorin: 27,11 TL

ANKARA'DA GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI KAÇ TL?

Benzin: 20,76 TL

Motorin: 27,21 TL

İZMİR'DE BENZİN VE MAZOT FİYATI

Benzin: 20,74 TL

Motorin: 27,25 TL