MPİ 2022 yılbaşı büyük ikramiye ne kadar? Büyük ikramiye bu yıl ne kadar para dağıtıyor?

TAKİP ET

Milli Piyango yılbaşı özel çekilişleri her sene yılbaşı kutlamalarında en çok beklenen anlardan bir tanesidir. Pek çok kişi de yeni yıla girerken milyoner olarak girmenin hayalini kurmaktadır. Bu durumda da vatandaşalar tarafından bu sene Milli Piyango çekiliş bilet fiyatlarının ne kadar olacağı da epey bir merak konusu oldu. Milli Piyango çekiliş bilet fiyatları 2022 yılı için ne kadar oldu? Milli Piyango çeyrek bilet fiyatları ne kadar? Milli Piyango yarım bilet ve tam bilet fiyatları ne kadar? İşte cevabı..

Reklam
Reklam

Milli Piyango yılbaşı özel çekilişleri her sene yılbaşı kutlamalarında en çok beklenen anlardan bir tanesidir ve yılbaşı kutlamaları esnasında akla gelen ilk şey de Milli Piyango yılbaşı çekilişidir. Çekilişte vaat edilen büyük ikramiye miktarı da milyonlarca vatandaşımızın hayallerini süslüyor. Yılbaşı büyük ikramiyesini kazanmak isteyenler de 2022 yılında Milli Piyango yılbaşı bilet fiyatlarının ne kadar olduğunu merak etmektedir. Biz de siz değerli okurlarımız için Milli Piyango 2022 yılı çekiliş bilet fiyatları kaç TL? Milli Piyango çeyrek bilet fiyatı ne kadar? Milli Piyango yarım bilet ile tam bilet fiyatları ne kadar oldu? Sorularının yanıtlarını araştırdık ve haberimize ekledik. İşte detaylar..
Milli Piyango 2022 yılı çekiliş bilet fiyatları ne kadar oldu? Milli Piyango çeyrek bilet fiyatı ne kadar? Milli

Piyango 2022 yılı yarım bilet ile tam bilet fiyatları ne kadar?
Milli Piyango tarafından her sene yılbaşına özel olarak yapılan çekiliş kutlamalarda herkesi heyecanlandırmaktadır. Çekiliş ile verilen ödül de pek çok vatandaşımızın hayalleri arasında yer almaktadır. Bu durumda da Milli Piyango yılbaşı çekilişi bilet fiyatlarının ne kadar olduğu da herkes tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Milli Piyango İdaresi tarafından 2022 yılı yılbaşı bilet fiyatlarının ne kadar olduğu açıklandı. İşte yılbaşı bilet fiyatları;

2022 yılı yılbaşı tam bilet 120 TL ‘den satılacaktır.

2022 yılı yılbaşı yarım bilet 60 TL ‘den satılacaktır.

2022 yılı yılbaşı çeyrek bilet 30 TL ‘den satılacaktır. Büyük ikramiye kazanma şansı veren yılbaşı çekilişine katılmak isteyen vatandaşlar, Milli Piyango yılbaşı biletlerini gezici olan bayilerden ya da sabit haldeki bayilerden temin edebilirler. Online olarak da bilet almak isteyenler, Milli Piyango resmi internet adresi üzerinden, Milli Piyango Şans Oyunları uygulaması üzerinden ya da diğer online platformlar üzerinden dijital olarak bilet satın alabilirler.
Milli Piyango 2022 yılbaşı biletleri satışa sunuldu mu, biletler ne zaman satışa sunulacak?
Büyük bir heyecan içinde beklenen Milli Piyango Yılbaşı Öze Çekilişi biletleri bugün yani 12 Kasım 2021 Cuma günü itibari ile vatandaşların almaları için satışa sunuldu. Tam 120 milyon TL büyük ikramiye ödülü olan çekiliş ile pek çok vatandaşımızın da hayallerini süsleyen yılbaşı biletlerinin resmi olarak satışları bugünden itibaren başlamış durumdadır.

2022 yılı Milli Piyango yılbaşı büyük ikramiyesi ne kadar?
Yapılacak olan yılbaşı çekilişinde verilecek büyük ikramiye tutarı tam olarak 120 milyon TL ‘dir. Dağıtımı yapılacak olan toplam ikramiye miktarı ise tam tamına 670 milyon 760 bin TL. Çıkan amorti sonuçları da dahil olacak şekilde satılan biletlere herhangi bir ikramiyenin çıkıp çıkmadığı ise Milli Piyango resmi internet sayfası üzerinden takip edilebilecektir.
 

milli piyango milli piyango büyük ikramiye 2022 yılbaşı çekilişi 2022 yılbaşı bilet fiyatları