MPİ Süper Loto sonuçları 11 Kasım çekilişi

TAKİP ET

Süper Loto takipçileri 11 Kasım Süper Loto sonuçlarını araştırıyor. 11 Kasım Süper Loto çekiliş sonuçlarına göre kazandıran numaralar bugün Milli Piyango Tv YouTube kanalı üzerinden açıklanacak. İşte MPİ Süper Loto sonuçları...

Reklam
Reklam

Süper Loto takipçileri tarafından 11 Kasım tarihli çekiliş sonuçları araştırılıyor. MPİ (Milli Piyango İdaresi) ve Sisal şans ortaklığı ile gerçekleştirilen çekiliş sonuçları Milli Piyango TV YouTube kanalı üzerinden canlı şekilde noter huzurunda açıklanacak. Haberimizde tüm detaylara ulaşabilirsiniz.

Süper Loto çekilişi ne zaman ve saat kaçta yapılacak?

Süper Loto çekilişleri haftada 3 gün olmak üzere, Salı, Perşembe ve Pazar günleri saat 21.30’da yapılıyor.

Süper Loto bilet sorgulama ekranı için tıklayın.

Süper Loto nasıl oynanır?

Süper Loto oynamak isteyen kişiler, 1 ile 60 arasında 6 tane sayı seçerek çekilişe katılır. Seçilen her 6 sayı birer kolon oluşturur. Her kolonun ücreti ise 3TL’dir.

İşaretleme yapmayı istemeyenler kolonun altındaki SEN SEÇ yazılı yerin yanındaki kutucuğu işaretleyerek terminalden rastgele seçim yapmasını onaylayabilir.

Tek kolonda 6 rakamdan çoğunu işaretlenirse sistem oyunu oluşturulabilir. Bahsi geçen bu sistem oyunu çoklu oyun kombinasyonlarını oluşturur. Oyuncular altıdan fazla rakam seçerek oluşturulabilecek tüm kombinasyonları ayrı kolonlar halinde otomatik olarak üretirler.

millipiyango süpertotosonuçları