MSB'den acı haber! Şehidimiz var…

TAKİP ET

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde ağır yaralanmış Piyade Komando Üsteğmen Tunahan Yavuz, tedavisini sürdürdüğü hastanede hayatını kaybetti.

Reklam
Reklam

Milli Savunma Bakanlığı'nca Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, 5 Aralık'ta terör örgütü PKK tarafından daha önce döşenmiş olan el yapımı patlayıcıların infak edilmesi ile ağır yaralanan Piyade Komando Üsteğmen Tunahan Yavuz, Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşama tutunamayarak şehit oldu.

MSB açıklama yaptı

Milli Savunma Bakanlığı yaptığı açıklamada, “Bizleri derin bir üzüntü ile sarsan bu olaysa hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, acılı ve kederli ailesine sabırlar, Türk Silahlı Kuvvetlerimiz ve asil milletimize baş sağlığı dileriz.” ifadeleri yer aldı.

Bakan Hulusi Akardan taziye

Bakan Hulusi Akar, Piyade Komando Üsteğmen Tunahan Yavuz için bir taziye mesajı paylaşarak; “Kahraman silah arkadaşımız 15 Aralık 2022 tarihinde şehit olmuştur. Kahraman şehidimize Allah’tan rahmet, acılı ve kederli ailesine sabırlar, asil milletimize bağ sağlığı diliyorum.” Sözlerinş kullandı.

Ateş baba ocağına düştü, tabut bayraklara sarıldı

Pençe Kilit Operasyon bölgesinde ağır yaralanarak tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybederek şehit olan Piyade Komando Üsteğmen Tunahan Yavuz’un taziye haberi Bursa’nın Mudanya ilçesindeki Halitpaşa Mahallesi’nde oturan ailesine ulaştı. Haberi alan baba ocağı oğullarının naşını almak üzere Ankara’ya gitti.