Müge Anlı 2022 sezon finali tarihi belli oldu! Sarıpapatya ekrana veda ediyor

TAKİP ET

ATV ekranlarında yaklaşık 14 yıldan bu yana hafta içi her gün izleyici karşısına çıkan Müge Anlı ile Tatlı Sert 2022 sezon finali tarihi belli oldu. Ekranların sevilen yüzlerinden olan Müge Anlı ekrana veda ediyor. Peki, Müge Anlı sezon finali 2022 ne zaman? 2022 Müge Anlı ile Tatlı Sert ne zaman sezon finali yapacak?

Reklam
Reklam

Hafta içi her gün ATV ekranlarında araştırmacı gazeteci Müge Anlı'nın başarıları sunumu ile yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert sezon finali 2022 merak ediliyordu. Müge Anlı'nın hayranları programı sezon finali yapmasını hiç istemezken her yıl olduğu gibi program bu yılda 3 aylık ara verecek. Peki, Müge Anlı sezon finali 2022 ne zaman? 2022 Müge Anlı ne zaman sezon finali yapıyor? Müge Anlı ile Tatlı Sert 2022 sezon finali hakkında merak edilenler haberimizde...
 

2022 Müge Anlı sezon finali ne zaman?

Müge Anlı ile Tatlı Sert 2022 sezon finali tarihi açıklandı. Ünlü sunucu Müge Anlı bugün yaptığı açıklamada programın Yarın sezon finaline gireceğini söyledin abla sezon finali öncesinde kaybı olanların bulabilmesi için bugün programda özel bir bölüm yapıldı. Kayıplarını arayan çok sayıda kişi Müge Anlı ile Tatlı Sert stüdyosuna gelirken kayıpların fotoğrafları gösterildi. Müge Anlı ile Tatlı Sert programı yarın sezon finali bölümü ile ekranlarda olacak ve sonrasında 3 aylık bir yaz tatili arası verecek.
 

2022 2023 Müge Anlı yeni sezon ne zaman başlıyor?

Hafta içi her gün yayınlanan ve çok sayıda hayranı bulunan Müge Anlı ile Tatlı Sert 2022 2023 yeni sezon ne zaman başlıyor sorusunun yanıtı da merak ediliyor. Müge Anlı'nın Eylül ayında yeniden ekranlara döneceğini tahmin ediliyor. Şu an için yeni sezon tarihi açıklanmadı.

Müge Anlı cumartesi günü evleniyor

Müge Anlı programı sezon finali ablasının hemen ardından 25 Haziran Cumartesi günü Dünya evine girecek. Müge Anlı Geçtiğimiz günlerde programında İstanbul Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evlilik kararı aldıklarını duyurmuştu. Müge Anlı'nın mutlu günü takipçileri tarafından da merak ediliyor. Geçtiğimiz günlerde kına gecesi yapan Müge Anlı fotoğraflarını paylaşmamıştı. Düğünden bir paylaşım gelip gelmeyeceği merak konusu oldu.