Müge Anlı Arife Sazak olayı nedir? Arife sazak bulundu mu?

TAKİP ET

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında stüdyoya damga vuran olaylar yaşanmaya devam ediyor. Bir köyü birbirinde düşüren olayla ilgili tek görgü tanığından çok önemli bir itiraf geldi. Kaybolan evladını bulmak isteyen bir annenin programda sesini duyurmaya çalıştığı Arife Sazak olayı ile ilgili yeni gelişmeler yaşandı.

Reklam
Reklam

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında stüdyoya damga vuran olaylar yaşanmaya devam ediyor. Bir köyü birbirinde düşüren olayla ilgili tek görgü tanığından çok önemli bir itiraf geldi. Kaybolan evladını bulmak isteyen bir annenin programda sesini duyurmaya çalıştığı Arife Sazak olayı ile ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Gündüz kuşağının en çok izlenen programları arasında yer alan Müge Anlı ile Tatlı Sert, bugün yine yeni bölümüyle ekrana geldi. Hemen hemen her olayın çözüme kavuştuğu programda işlenen Arife Sazak olayı ile ilgili yeni gelişmeler yaşandı. 36 yaşında yüzde 64 zihinsel engelli Arife Sazak olayı ile ilgili tüm detaylar yakından takip ediliyor. Peki, Arife Sazak olayı nedir? Arife Sazak nerede? Arife Sazak bulundu mu? İşte detaylar…

Arife Sazak Olayı Nedir?

Hastanede temizlik görevlisi olarak çalıştığı öğrenilen yüzde 64 zihinsel engelli 36 yaşındaki 1 çocuk annesi Arife Sazak, 13 gündür kayıp. Kızının kaçırıldığını iddia eden Meryem Sazak, Müge Anlı ve ekibinden yardım istedi. 



Arife Sazak Bulundu Mu?

Müge Anlı canlı yayınına katılan Meryem Sazak, kızı Arife Sazak’ın geri dönmesini istiyor. Bugün canlı yayına telefon bağlantısı gerçekleştiren Arife Sazak, annesi ile iletişime geçti. Annesine ‘Beni neden rezil ettin’ diye isyan eden Arife Hanım, özgür bir insan olduğunu söyledi. Annesinin kendisini başka biriyle evlendirmek istediğini iddia eden Arife Hanım, bu yüzden Murat’a kaçtığını söyledi. Anne Meryem Hanım ise kızının bu iddialarını kabul etmedi. Kızına geri dön çağrısı yapan Meryem Hanım, Murat’ın kızını kandırarak paralarını aldığını iddia etti.