Müge Anlı Ayşenur Ataş olayında sıcak gelişme! 70'lik üfürükçü gözaltına alındı

TAKİP ET

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Ayşenur Ataş olayı gündemi çalkaladı. Müge Anlı'nın bugünkü bölümünde 18 yaşındaki genç kızla evlendiği iddia edilen 70'lik üfürükçünün gözaltına alındığı açıklandı. Müge Anlı Ayşenur Ataş olayı son gelişmeler haberimizde…

Reklam
Reklam

ATV’de hafta içi her gün ekranlara gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yine gündeme bomba gibi düşen bir konu işleniyor. 18 yaşındaki kızı Ayşenur Ataş'ın 70 yaşındaki Kahraman isimli üfürükçü tarafından alıkonulduğunu iddia eden Mehmet Ataş Müge Anlı'nın programına konuk oldu. 70'lik üfürükçü tarafından yapılan muskaları da getiren Baba Mehmet Ataş'ın getirdiklerini Müge Anlı canlı yayında açtı. Açılan muskaların içinden cipsi paketleri çıktı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayınına yüzünü göstermeden üfürükçü ise muska yaparak insanları iyileştirdiğini söylerken 10 yıldır erkek olmadığını iddia ederek de Ayşenur Ataş ile herhangi bir evliliğinin olmadığını öne sürdü.

Canlı yayında itiraf etti

Sözde hoca olan üfürükçü canlı yayında insanlara muska yaptığını da itiraf etti. Ancak yayınının ardından röportaj veren üfürükçü canlı yayında söylediği sözleri inkar ederken beyin anjiyosu olduğunu bu nedenle de aklının karıştığını öne sürdü. 10 yıldır erkek olmadığını Bu sebeple de ayşenur ile evlenmesinin mümkün olmadığını söyleyen üfürükçü, Genç kızı evine göndermeye ikna edemediğini iddia etti.

12 yaşından beri tanıyorum

Ayşenur’u 12 yaşından beri tanıdığımıza söyleyen üfürükçü, Müge Anlı ile Tatlı Sert ekibini röportaj yaptığı sırada Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınarak Jandarma karakoluna götürülen üfürükçünün sorgusunun ardından adliyeye sevk edilmesi bekleniyor. Gözaltına alınmadan önce verdiği son röportaj da genç kızın Annesinin de sus suçlayan üfürükçü, evlenmelerini annenin istediğini öne sürdü.