Müge Anlı "benim programım eşlerin birbirini rezil etme programı değil" diyerek ne ima etti? Esra Erol detayı dikkat çekti!

TAKİP ET

ATV ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Müge Anlı'nın yaptığı açıklamalar Esra Erol'a gönderme olarak algılandı. Peki, Müge Anlı neyi ima etti? Müge Anlı, Esra Erol'a gönderme mi yaptı?

Reklam
Reklam

ATV ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ilginç anlar yaşandı. Ömer isimli bir kişi bebeği ile birlikte kaçan eşini aramak için Müge Anlı'nın stüdyosunu geldi. Kübra kısa süre içerisinde bulunurken Ömer'le ilgili şok eden iddialarda bulununca ortalık karıştı. Kübra, Ömer'in Öz ablası ile kendisini aldattığını iddia ederken Müge Anlı bu gelişmeler üzerine sinirlendi. Müge Anlı canlı yayında Ömer'e adeta öfke kusarken bu sözler Esra Erol'a gönderme olarak algılandı.

ATV Canlarım da gündüz kuşağının en çok tercih izlenen programlarından olan Müge Anlı ile Tatlı Sert in sunucusu Müge Anlı ve Esra Erol'da programının sunucusu Esra Erol arasında soğuk rüzgarlar esmeye devam ediyor. Gündüz kuşağının vazgeçilmez iki isminin uzun süreden beri kavgalı olduğu iddia edilirken Müge Anlı'nın canlı yayında söylediği sözlerin Esra Erol'a gönderme olduğu öne sürüldü.

 

“Benim programım eşlerin birbirini rezil etme programı değil”


ATV’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına konuk olan Ömer Bey, bebeği ile birlikte ortadan kaybolan eşini aramaya geldiğini söyledi. Ömer Bey, eşinin istediği yere gidebileceğini ancak çocuğunu geri istediğini söylerken Kübra Hanım kısa sürede bulundu ve telefonla canlı yayına bağlandı. Eşi hakkında çok iddialarda bulunan Kübra, Ömer'in Öz ablası ile Kendisini aldattığını söyleyince Müge Anlı çileden çıktı. Ömer'e çok sinirlenen Müge Anlı, “Benim programım eşlerin birbirini rezil etme programı değil” dedi.
 

Esra Erol'a gönderme mi yaptı?


Müge Anlı'nın bu sözleri sosyal medyada da olay olurken birçok sosyal medya kullanıcısı ise sözlerin adresinin Esra Erol olduğunu öne sürdü. Esra Erol'un ATV ekranlarında sunduğu Esra Erol'da programında Geçtiğimiz günlerde yaşananlar sosyal medyayı ayağa kaldırmıştı. Programda ayrılan bir çift konuk olurken kadına karşı yapılan saldırı sonrasında Esra Erol'un canlı yayına devam etmesi izleyicileri çileden çıkarmıştı. Müge Anlı'nın da ATV ekranlarında söylediği Bu sözlerin Esra Erol'a gönderme olduğu öne sürülüyor.