Müge Anlı bugün neden yok? 27 Haziran 2022 Pazartesi Müge Anlı ile Tatlı Sert neden yayınlanmadı?

TAKİP ET

ATV ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert 27 Haziran 2022 Pazartesi yeni bölümü ile ekrana gelmedi. Peki, 27 Haziran Pazartesi Müge Anlı bugün neden yok? 27 Haziran 2022 Pazartesi Müge Anlı ile Tatlı Sert neden yayınlanmadı? Müge Anlı yayından kaldırıldı mı?

Reklam
Reklam

Müge Anlı 27 Haziran 2022 bugün neden yok? ATV’nin sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert 27 Haziran 2022 yeni bölümü ile ekranlara gelmedi. Müge Anlı'nın hayranları programın bugün neden yayınlanmadığını merak etmeye ve arama motorunda da araştırmaya başladı. Müge Anlı bugün neden yok? Müge Anlı ile Tatlı Sert 27 Haziran 2022 neden yayınlanmadı? 27 Haziran Müge Anlı yayından kaldırıldı mı?
 

Müge Anlı bugün neden yok 27 Haziran 2022?

Müge Anlı ile Tatlı Sert 27 Haziran 2022 yeni bölüm ekranına gelmedi. Gündüz kuşağının en çok izlenen ve takip edilen programları arasında yer alan Müge Anlı ile Tatlı Sert 27 Haziran 2022 yeni bölüm neden yok sorusunun yanıtı da izleyiciler tarafından araştırılmaya başlandı. Müge Anlı Cuma günü yayınlanan son bölümü ile sezon finali yaparak ekranlara ara verdi. Müge Anlı'nın 3 ay kadar ekranlarda olmayacağı tahmin ediliyor.
 

Müge Anlı yeni sezon ne zaman başlayacak?

ATV’nin reyting rekorları kıran programı Müge Anlı ile Tatlı Sert geçtiğimiz Cuma günü sezon finali yaparak ekranlara veda etti. Programın sunucusu Müge Anlı ise cumartesi günü yapılan sade bir nikah töreni ile İstanbul Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile dünya evine girdi. Müge Anlı'nın yaklaşık 3 ay kadar ekrana ara vereceği ve eylül ayında yeniden ekranlara döneceğini tahmin ediliyor. Geçmiş yıllara bakılırsa Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ağustos ayının son haftası ya da Eylül ayının ilk haftası yeni sezona başlayacak gibi duruyor.