Müge Anlı canlı izle! ATV Müge Anlı yeni bölüm izle! 15 Kasım Pazartesi 2021

TAKİP ET

ATV'de yayınlanan sevilen sabah programı Müge Anlı ile Tatlı Sert programının yeni bölümünde yine bir çok olay masaya yatırıldı. İzleyenler programı canlı izlemek için Müge Anlı canlı izle ve ATV Müge Anlı yeni bölüm izle terimlerini internet üzerinden araştırıyor. İşte Müge Anlı'nın 15 Kasım Pazartesi 2021'de yayınlanan yeni bölümünde yaşananlar...

Reklam
Reklam

ATV’nin reyting rekortmeni sabah programı Müge Anlı ile Tatlı Sert’in yayın hayatı yeni sezonda da tüm hızıyla devam ediyor. Sunuculuğunu Müge Anlı’nın yaptığı programın yayınlanan her bölümü izleyenleri şok edecekler konularla dolu bulunuyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert programının 15 Kasım Pazartesi yayınlanan yeni bölümünü izlemek isteyen seyirciler arama motorları üzerinden ‘’Müge Anlı canlı izle ve ATV Müge Anlı yeni bölüm izle’’ terimlerini araştırıyor.
Müge Anlı’nın Yeni Bölümünde Neler Oldu?
Hafta içi her gün saat 10.00’da ATV ekranlarında izleyenlerle buluşan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının bu bölümünde Habip Bey tarafından boğularak kuyuya atılan Neslihan Hanım damgasını vurdu. Neslihan Hanım’ı kıskandığı için öldürdüğünü ifade eden Habip Bey cinayeti işlediği için pişmanlık yaşadığını ve bu olay sebebiyle evliliğiinin yıkıldığını söyledi. 46 yaşındaki kadını Habip Bey’in öldürdüğü böylece kesinleşmiş oldu. Habip Bey’in itirafı sonrası polis ekipleri stüdyoya gelerek Habip Bey’i gözaltına alarak karakola götürdü.
Programın bir diğer konusu ise gizemli bir şekilde kayıp olan 2,5 yaşındaki Müslüme oldu. Selvi Hanım’ın ifadelerine göre 20 Nisan’dan bu yana h aber alınamayan Müslüme’nin öldürülmesi olası gözüküyor.
Her bölümünde gizemli olayları ve cinayetlerin sır perdesini aralayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programını canlı olarak izlemek isteyen kişiler https://www.atv.com.tr/canli-yayin adresine tıklayarak programın yarın yayınlanacak olan yeni bölümünü canlı olarak izleyebilirler.
 

müge anlı ile tatlı sert atv müge anlı canlı izle