Müge Anlı Canlı Yayınında Şok Cinayet İtirafı!

TAKİP ET

ATV ekranlarında canlı yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bugün bir şok daha yaşandı. Müge Anlı'da konuda olan Muhammet Burhan olayının sır perdesi aralanıyor. Reklam arasında Fatma Burhan'dan bir itiraf geldi. Detaylar haberin devamında…

Reklam
Reklam

Müge Anlıile Tatlı Sert programında Amasya’da öldürülmüş olan Muhammet Burhan cinayeti işleniyor. Şüphelilerin başında ise başından vurularak öldürülen Muhammet Burhan’ın eşi Fatma Burhan ve sevgili Selami Şen bulunuyor.
Müge Anlı ile Tatlı Sert 13 Mayıs 2022 tarihi canlı yayında günlerdir sevgilisini savunan Fatma Burhan bu kez sevgilisi Selami Şen hakkında şok iddialarda bulundu. Fatma Burhan, sevgilisi Selami Şen’in balığa gidiyorum dediğinde aslında kocası Muhammet’i öldürmeye gitmiş olabileceği ihtimalinin olduğunu itiraf etti. Müge Anlı programının canlı yayınında reklam arasına girildiği zaman Fatma Burhan’dan şok iddialar geldi.
27 yaşında ki 2 çocuk babası Muhammet Burhan Amasya’da başından vurularak öldürülmüştü. Müge Anlı ile Tatlı Sert programında günlerdir cinayetin failleri araştırılıyor. Cinayet şüphelilerin başında yer alan Muhammet Burhan’ın eşi günlerdir diğer şüpheliler arasında yer alan sevgilisi Selami Şen’i savunuyordu. Canlı yayına reklam arası verildiği sırada Fatma Burhan Müge Anlı’ya şok itiraflarda bulundu.
Selami Şen’in balığa gidiyorum dediği gün aslında kocasını öldürmüş olabileceğini itiraf etti. En başından beri sevgilisinden şüphelendiğini belirten Fatma Burhan, Selami Şen’e de bu cinayeti işleyip işlemediğini kocasının öldürülmesinden hemen sonra sorduğunu belirtti. Sevgilisi Selami Şen’den başka kocasını öldürebilecek başka kimsenin aklına gelmediğini söyledi.
Fatma Burhan’dan Selami Şen ile ilgili “ Ben eşim öldürüldükten 2 gün sonra Selami'ye sordum. Bu cinayeti sen mi yaptın, gerçekten sen yaptıysan ben bulurum, buldururum dedim. Bunun sonu hiç iyi olmaz. Ben seninle konuştuysam yalnızlığa düştüğüm için konuştum dedim. Kimse eşime bunu yapamaz dedim. Ben yapmadım dedi. Ben dün yine kendisine sordum yine ben yapmadım dedi. Ben Selami'nin sorgulanmasını istiyorum. Yaptıysa polis sorgulasın” dedi.
Bebeği doğduktan sonra Selami Şen ile görüşmeye devam etmediğini söyleyen Fatma Burhan, bu sebeple sevgilisi Selami Şen’in kocası Muhammet Burhan’ı öldürmüş olabileceğini itiraf etti.
Jandarmaya neden sevgilisi Selami Şen’in adını vermediği sorulduğu zaman Fatma Burhan, kayınpederinin kendisini taciz ettiğini ve bu yüzden itirafta bulunamadığını söyledi. Kayınpederimin beni  taciz ettiği ses kayıtları telefonumda var ve bu yüzden kayınpederim ses kayıtlarının incelenmesini istemediği için beni tehdit etti. İsim vermeme kayınpederim engel oldu dedi.
Jandarmaya sevgilisi Selami Şen’in ismini daha önce veremediğini söyleyen Fatma Burhan, bundan sonra Selami Şen’in sorgulanmasını istediğini belirtti. Fatma’nın itirafları sonrasında sakin tavırları ile oldukça dikkat çeken Selami ise “ benim cinayetle ilgim yok. Burada yeterince rezil olduk. Ben sevdim mi sevdim. Ama benim cinayetle alakam yok” dedi.
Şok itiraflar sonrasında Selami Şen’in sakin tavırlar sergilemesi iki sevgilinin bunu planlı bir şekilde yaptıkları şüphelerini ortaya çıkardı.