Müge Anlı'da 12 milyonu kriptoda batıran adam gündem oldu! Anne ve babasının tüm mal varlığını sattı

TAKİP ET

Müge Anlı ile Tatlı Sert 9 Haziran 2022 yeni bölümde 12 milyonu kriptoda batıran adam gündeme bomba gibi düştü. Anne ve babasının tüm mal varlığını satarak Kripto para borsasına yatıran şahıs sosyal medyanın da en çok konuşulan isimlerinden biri oldu. 18 günden bu yana kayıp olan ve ailesinin Müge Anlı'ya başvurması sonucunda bulan kişi anne ve babası ile görüşmek istemediğini söyledi.

Reklam
Reklam

Müge Anlı'da 12 milyonu kriptoda batıran adam gündeme oturdu. 18 günden bu yana Kayıp olan ve ailesinin hiçbir şekilde haber alamadığı Ali Uğur için anne ve babası ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurdu. Araç kiralama şirketleri olduğunu söyleyen aile oğullarına genel vekaletname verdiklerini ve ardından oğulları tarafından tüm mal varlıklarının satıldığını söyledi. Yaklaşık 12 milyon lirayı bulan bir mal varlığına sahip olan aile şu anda her şeyini kaybetmiş durumda. Ali Uğur'un ailesinin 12 milyonluk mal varlığını sattıktan sonra kayıplara karışması kafalarda soru işareti bıraktı. 12 milyonu kriptoda kaptıran adam kısa süre içerisinde sosyal medyanın da gündemine oturdu.
 

18 günden bu yana kayıptı


Müge Anlı'da 12 milyonu kriptoda kaptıran adam sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. Ali Uğur isimli kişiden 18 günden bu yana haber alamayan Ailesi Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvuru yaparak oğullarını aramaya başladı. Anne ve babanın anlattıkları akıllara durgunluk verirken böyle evlat olmaz olsun dedirtti. Ali Uğur, ailesinin tam 12 milyon liraya varan mal varlığını satarak kriptoda kaybetti. Hatta bundan daha fazlasını da kaybettiği düşünülüyor Çünkü giderken arkasında ailesine yüklü miktarda borç bıraktı.
 

Kısa sürede bulundu


18 günden bu yana kayıp olan ve kripto da 12 milyon lira kaptıran adam kısa süre içerisinde Müge Anlı ile Tatlı Sert ekibi tarafından bulundu. Telefonla canlı yayına bağlanan Ali Uğur ailesinden özür dileyerek haklarını helal etmelerini istedi. Bir daha ailesi ile görüşmek istemediğini ve onların Yüzüne Bakacak yüzü olmadığını söyleyen Ali Uğur telefonu kapattı. Anne ve baba ise yaşanan bu gelişme ardından gözyaşlarına boğulurken oğullarının her türlü arkasında olduklarını ve borçları ödemek için birlikte çalışmaları gerektiğini söyleyerek gelmesini istedi.