Müge Anlı'da aranan Ahmet Ağaoğlu'nun öldürüldüğü ortaya çıktı

TAKİP ET

ATV canlı yayında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bir süredir kayıp olarak aranan Ahmet Ağaoğlu'nun öldürüldüğü ortaya çıktı. Ahmet Ağaoğlu'nu öldüren kişinin ise aynı barakada kaldığı arkadaşı olduğu öğrenildi. Katil zanlısı arkadaşın bugün adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

Reklam
Reklam

ATV’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bir süredir kayıp olarak aranan Ahmet Ataoğlu ölü olarak bulundu. Ahmet Ağaoğlu'nun aynı barakada kaldığı ve yasaklı madde kullandığı arkadaşı gözaltına alındı. Gözaltında cinayeti itiraf eden arkadaşı yerde gösterdi. Halıya sarılarak gömülen Ahmet Ağaoğlu'nun cesedi gömüldüğü yerden çıkarıldı. Gözaltına alınan katil zanlısının bugün adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Günlerdir aranıyordu

Antalya'da bir süre önce ortadan kaybolan Ahmet Ataoğlu günlerdir Ailesi tarafından aranıyordu. Müge Anlı'ya da konuk olan ailenin hali herkesin içini yakmıştı. Anne günlerce canlı yayında gözyaşı dökerken, abla ve ağabey ise ormanlık alanda kardeşlerini aramıştı. Madde bağımlısı olduğu öğrenilen Ahmet Ataoğlu’nun Antalya’da ormanlık alanda arkadaşlarıyla birlikte yaptıkları barakalarda madde kullandığı ortaya çıkınca araştırmalar o yönde ilerlemişti.

Cinayeti itiraf etti

Ahmet Ataoğlu’nun kaybolmasında aynı barakada madde kullandığı öğrenilen arkadaşı gözaltına alındı. Yapılan sorguda cinayet itirafı da geldi. Gözaltına alınan kişi Ahmet Ataoğlu ile aynı barakada yasaklı madde kullandıklarını ve sonrasında da baraka nedeniyle aralarında tartışma çıktığını söyledi. Ahmet Ataoğlu’nu başına keserle vurarak öldürdüğünü itiraf eden zanlı gömdüğü yeri de gösterdi. Yapılan arama sonucunda Ahmet Ataoğlu’nun cesedi sarıldı halı ile birlikte gömüldüğü yerden çıkarıldı. Emniyette sorgusu tamamlanan zanlının bugün adliyeye sevk edileceği öğrenildi.