Müge Anlı'da aranan eski İETT şoförü Celal Han ölü bulundu

TAKİP ET

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında aranan Eski İETT şoförü Celal Han arkadaşının yaşadığı apartmanın bodrum katında ölü bulundu. Talihsiz adamın cesedini parçalanmış olduğu iddia edildi.

Reklam
Reklam

ATV ekranlarında hafta içi hergün yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bir süredir kayıp olarak aranan Eski İETT şoförü Celali Han’dan kötü haber geldi. Tarabya'dan kaybolan ve ailesi tarafından her yerde aranan talihsiz adamın Cesedinin parçalanmış olduğu da ortaya çıktı. Celal Han'ın ölümü ile ilgili olarak yakın arkadaşının gözaltına alındığı öğrenildi.

Ailesi Müge Anlı'ya başvurmuştu

İstanbul Tarabya’dan kaybolan Eski İETT şoförü Celal Han’ın Ailesi son çare olarak Müge Anlı'ya başvurmuştu. Müge Anlı'nın da ekranlardan duyurduğu kayıp olayı aydınlatıldı ancak acı haber geldi. Yapılan güvenlik kamerası incelemelerinde son olarak arkadaşı Sitar isimli bir kişi ile görülen Celal Han’ın bir daha gitti evden çıkmadı tespit edildi. Apartmandan da kötü kokular gelmesi üzerine yapılan aramalarda bodrum katında talihsiz adamın cesedi bulundu.

Yakın arkadaşı gözaltına alındı

Cesedin parçalara ayrılmış olduğu ve bir süredir Bodrum'da tutulduğu öğrenilirken Celal Han’ın yakın arkadaşı da gözaltına alındı.