Müge Anlı'da aranan Uğur Kahraman'ın kayınpederi tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı

TAKİP ET

ATV ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bir süredir kayıp Uğur Kahraman aranıyordu. En son kayınpederinin aracına bindiği tespit edilen Uğur Kahraman'ın öldürüldüğü ortaya çıktı. Kayınpederi tarafından cinayete kurban gittiği öğrenilen Uğur Kahraman'ın varil içerisinde saklandığı da ortaya çıkan detaylar arasında yer aldı.

Reklam
Reklam

ATV ekranlarında hafta içi her gün araştırmacı gazeteci Müge Anlı'nın sunumuyla yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bir süredir kayıp Uğur Kahraman aranıyordu. En son eski kayınpederinin arabasına bindiği tespit edilen Uğur Kahraman ile ilgili cinayet büro Amirliği ekipleri de devreye girmişti. Geçtiğimiz hafta eski kayınpeder ve eski Kayınvalidenin de aralarında bulunduğu çok sayıda kişi gözaltına alınmıştı. Hafta sonu da yapılan sorgulamalar devam ederken eski kayınpeder cinayeti itiraf etti.

Müge Anlı Uğur Kahraman olayı son dakika gelişmesi

Müge Anlı Uğur Kahraman olayı son dakika gelişmeleri izleyiciler tarafından da yakından takip ediliyordu. Haftanın ilk gününde konu ile ilgili açıklama yapan Müge Anlı Uğur kahramanın eski kayınpederi tarafından öldürüldüğünü açıkladı. Edilen bilgiye göre eski kayınpeder gözaltında sorgu sırasında cinayeti itiraf etti. Uğur Kahraman ile o gün buluştuklarını ve ardından aralarında tartışma çıktığını söyleyen eski kayınpeder, kendisine eski damadının satması için verdiği Silahı ile başından vurarak öldürdüğünü itiraf etti.

Eski kayınpeder tutuklandı

Göz altında kayıp Büro Amirliği ekiplerine cinayeti itiraf eden eski kayınpeder Hüseyin Sezer emniyette işlemleri tamamlandıktan Sonra adliyeye sevk edildi. Adliyede savcı ve hakim karşısına çıkan Hüseyin Sezer tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayla ilgili olarak gözaltına alınan eski kayınvalide ve ailenin komşuları ise serbest bırakıldı.

Cesedi varil içinde sakladı

Uğur Kahraman’ı öldürdüğü tespit edilen Hüseyin Sezer'in damadın önce bir varil içinde bahçesinde ardından da ailesinin yaşadığı evin asansör boşluğunda sakladığı ortaya çıktı.