Müge Anlı'da aranıyor! Kayıp Ahmet Ataoğlu 10 günden bu yana ortada yok

TAKİP ET

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert 15 Haziran 2022 yeni bölümüyle bugün izleyici karşısına çıkıyor. Müge Anlı'nın programı açılışında Antalya'da ortadan kaybolan Ahmet Ataoğlu aranmaya başlandı. 10 günden bu yana kendisinden haber alınamayan Ahmet Ataoğlu'nun motosikleti yol kenarında bulundu. Canlı yayın sırasında ekipler motosiklette parmak izi tespiti yapmaya başladı. 15 Haziran Müge Anlı'da bugün yaşananlar haberimizde…

Reklam
Reklam

ATV ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında kayıp dosyaları açılmaya devam ediyor. Müge Anlı'nın bugünkü bölümünde program açılışında 10 günden bu yana Kayıp olan Ahmet Ataoğlu aranmaya başlandı. Alınan bilgiye göre Ahmet Ataoğlu 10 gün önce evden çıktı ve bir daha da ailesini hiçbir şekilde aramadı. Antalya'da meydana gelen olayın ardından aile Müge Anlı ile Tatlı Sert programının kapısını çaldı. Ahmet Ataoğlu’na ne oldu? Müge Anlı Ahmet Ataoğlu olayı nedir?
 

Motosikleti yol kenarında bulundu

Müge Anlı Ahmet Ataoğlu olayı herkes tarafından merak ediliyor. Antalya'da 10 gün önce evinden çıkan ve bir daha kendisinden haber alınamayan Ahmet Ataoğlu Müge Anlı ile Tatlı Sert programında aranmaya başlandı. Canlı yayın sırasında Ahmet Ataoğlu’nun motosikleti bir yol kenarında terk edilmiş olarak bulundu. Ekipler bölgeye gelerek motosiklet üzerinde parmak izi çalışması yapmaya başladı.

Hırsızlık yaptığı iddia edildi

Ahmet Ataoğlu ile ilgili olarak aile canlı yayında birçok bilgi verdi. Bir arkadaşının parasını ve silahını çaldığı iddia edilen Ahmet Ataoğlu aynı zamanda kız arkadaşının da eşyalarını çalmakla suçlanıyor. Aynı zamanda arkadaş grubu ile ilgili kötü alışkanlıkları da olduğu öne sürülen Ataoğlu, Son olarak kız arkadaşı olduğu iddia edilen kişinin evinde görülmüş. Aile Ahmet Ataoğlu ile ilgili araştırma yaparken girdikleri ortamların alışılmadık ortamları olduğunu söylüyor.
 

Müge Anlı Ahmet Ataoğlu olayı son durum

Müge Anlı ile Tatlı Sert Ahmet Ataoğlu olayı son durum izleyiciler tarafından merak ediliyor. Sır dolu bir şekilde ortadan kaybolan Ahmet Ataoğlu’nun cinayete kurban gitmiş olma ihtimali üzerinde duruluyor. Motosikletin maskeli ve şapkalı bir kişi tarafından yol kenarına bıraktığını gören görgü tanıklarının da olması nedeniyle cinayet ihtimali artıyor. Ayrıca bir arkadaşının Ahmet Ataoğlu’nun telefonunu aldığı ve satın aldığını söylediği de iddia ediliyor.