Müge Anlı'da Ekin Gökçe olayı nedir? Ekin Gökçe kimdir?

TAKİP ET

ATV ekranlarının sevilen programı olan Müge Anlı ile Tatlı Sert içerisinde yaşanan olaylar kan dondurmaya devam ediyor. Adana da yaşanan olay içerisinde Ekin Gökçe olayının şüpheli cinayeti herkesin meraklarını arttırdı. Ekin Gökçe kimdir, olayı nedir sorularının yanıtları haberimizde yer almaktadır

Reklam
Reklam

Müge Anlı tarafından yapılan programda binlerce cinayetin gün yüzüne çıkmasıyla yeni işlenen konu ise Ekin Gökçe Eker cinayeti oldu. 20 yaşında bir kız çocuk annesi olan Gökçe'nin 3 yıl önce evlendiği Selçuk Fakıoğlu da cinayete kurban gitti. Damadının ölümünden sonra kızı da öldürülen Nermin Yıldız gerçeklerin ortaya çıkması için Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katıldı. Ekin Gökçe Eker cinayeinin detayı haberimizde

Müge Anlı'dan Ekin Gökçe olayı nedir?

Adana da yaşanan olay da yağmurun başlamasıyla komşusu çamaşır toplamak için balkona çıkmasıyla bahçede hareketsiz yatan Ekin Gökçe'yi gördü. Bunun üzerine polis ekiplerine haber verilmesiyle sağlık ekipleri de olay yerine geldi. Karnından vurulan Ekin Gökçe hastaneye kaldırılarak doktorlar tarafından müdahaleye rağmen kurtulamadı. 


Ekin Gökçe'yi kim öldürdü?

Olay üzerine polisler inceleme başlatmasıyla öncelikle kan izlerinin bodrum katında olduğunu ve mermi kovanın orda olduğu belirlendi. Ekin Gökçe'nin öncelikle bodrum katında vurulduğunu ve bahöeye kendi imkanlarıyla çıktığı açıklandı. Apartmanda bulunan 2 kişi gözaltına alınırken Gökçe'nin erkek arkadaşı Ebrubekir T. için yakalama kararı çıktı. 

2 yıl önce eşi de cinayete kurban gitti 

Ekin Gökçe'nin eşi ise yapılan araştırmalar sonucu 2019 tarihinde Sümer Mahallesi'nde srunlu olduğu kişiler tarafından vurularak öldürüldü. Yıldız bu evlilikten bir kız çocuk sahibi oldu. Ekin Gökçe ise eşinin vefatından sonra Ebubekir T. ile tanışarak sevgili oldu. 
 

ekin gökçe kimdir müge anlı da son dakika ekin gökçeyi kim öldürdü