Müge Anlı'da ses getiren ikizler! Can ve Canan ikizler bulundu mu? Müge Anlı'ya katılan Bahar Tekin kardeşlerine kavuştu mu?

TAKİP ET

ATV ekranlarının sevilen Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gün geçtikçe kayıpları bulmaya devam ediyor. Bahar Tekin ikiz kardeşleri için sesini duyurmak için programa katıldı. Program esnasında çok fazla isimden bahsedilmesi ise ikizleri bulmakta karışıklık çıkardı. İkiz kardeşler Can ve Canan bulundu mu? Müge Anlı' da Bahar Tekin'in aradığı ikiz kardeşler nerede?

Reklam
Reklam

Müge Anlı sunumuyla devamlılık göstere program da faili meçhul cinayetler ve kayıplar bulunurken sorumluluk projeleri de hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi her gün seyirciyle buluşan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında son günlere damgasını vuran Bahar Tekin ikizleri için arayışlara başladı. Can ve Canan adında ikiz kardeşler için arama çalışmaları devam ediyor. 

İkiz kardeşler Can ve Canan bulundu mu?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına ikiz kardeşleri için katılan Bahar Tekin, annesinin yıllar önce yetim haneye bıraktığı ikizleri bulmak için uğraş vermektedir. Küçük yaşta yetimhaneye bırakılan Can ve Canan ikizler evlatlık mı verildi soruları da sorulmaya başladı. 

11 Mayıs 2001 yılında dünyaya gelen ikiz kardeşler Can ve Canan yetimhaneye verildikten sonra küçük yaşlarda evlatlık edinildiği öğrenildi. Avukat ve doktor olan bir aile tarafından evlatlık edinilen Can ve Canan kardeşler Bahar Tekin ile görüşmeyi kabul edecek mi soruları merak uyandırdı. 

Müge anlıda ikizler Müge anlı bahar tekin Can ve Canan bulundu mu