Müge Anlı'da sıkışınca donan adam! Ahmet Kızmaz'dan şaşırtıcı hareketler!

TAKİP ET

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına kayıp vakası ile ilgili katılan Ahmet Kızmaz'dan şaşırtıcı hareketler! Sıkıştığında donuyor.

Reklam
Reklam

15 yıldır ekranlarda birçok kayıp ve cinayeti ortaya çıkaran Müge Anlı’ya Balıkesir’den yeni bir kayıp vakası başvurdu. ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 2 haftadır kayıp olan Elnare Kızmaz’ın vakası araştırılıyor.

Cinsel tacize uğramış

Azerbaycan uyruklu Elnare Kızmaz, köyün erkekleri tarafından cinsel tacize uğradığı ortaya çıkmış. Kocası Ahmet Kızmaz’ın kayıp eşiyle alakalı çelişkili sözleri ve hareketleri oldukça dikkat çekiyor.

Doğru sözü yok!

Karısını dövdüğü iddiaları ortaya çıkan Ahmet Kızmaz, konuya ilişkin olarak ‘ben değil yengem dövdü’ sözlerini kullanmış, yengesi durumun doğrusunu anlatınca bu lakayt bir tavırla ‘yalan söylemişimdir’ ifadelerini kullandı.

Sözleri tekrarlıyor

Ahmet Kızmaz söylediklerinin yanı sıra anlattığı hikayeleriyle de dikkat çekti. Ahmet Kızmaz ya aynı sözleri defalarca tekrarlıyor ya da sıkıştığını hissettiği anda donup kalıyor! İşte bugün o donma anlarının biri daha yaşandı.

Numara yaptığı ortaya çıktı, kötü oyuncu!

Müge Anlı ile Tatlı Sert'in doktoru Şevki Sözen, Ahmet Kızmaz’ın yaptığı donma anlarını yemediğini ‘numara yapıyor, ayrıca çok kötü bir oyuncu’ sözleriyle anlattı. Kalbini tutarak donduğu anlarda bile tansiyon dahil tüm değerlerin normal olduğu aktarıldı.