Müge Anlı'daki özlü sözleriyle hafızalara kazındı! Zeynep Ergül TikTok'ta ortaya çıktı, mani okudu

TAKİP ET

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programından hatırladığımız Zeynep Ergül, canlı yayındaki açıklamaları ve özlü sözleriyle hafızalara kazınmıştı. Yıllar önce Müge Anlı'ya çıkan ve yaptığı çıkışlarla adından sıkça bahsettiren Zeynep Ergül, Mehmet Muharrem Elbay cinayetiyle ilgili suçu gizleme ve delilleri ortadan kaldırma suçlamasıyla cezaevine girmişti. 4 yıl hapis cezasına çarptırılan Zeynep Ergül, cezaevinden çıktı.

Reklam
Reklam

4 yıl hapis cezasına çarptırılan ve cezaevinden çıktıktan sonra TikTok’taki videosuyla gündeme gelen Zeynep Ergül’ün değişimi çok konuşuldu. Yıllar sonra tekrar ortaya çıkan Zeynep Ergül’ün TikTok’ta paylaştığı videoda Öğretmenler Günü’nü kutlayıp mani okudu. Zeynep Ergül’ün bu videosu kısa sürede gündem oldu. Yıllar sonra Ergül’ü tekrar görenler ‘Çok değişmiş’ yorumlarında bulundu.

TAHLİYE OLDU

Yıllar önce Müge Anlı ile Ttalı Sert programına katılan Zeynep Ergül, açıklamalarıyla kısa sürede gündem olmuştu. Özlü sözleri ile meşhur olan Zeynep Ergül, canlı yayında sürekli farklı bir açıklamaya yaparak her gün bir başka hastalık ismi saymış ve duyma engeli, görme engeli, gibi çok sayıda hastalığa sahip olduğunu söylemişti. Haftalarca programın canlı yayınına katılan Ergül, 4 yıl hapis cezası almış ve tutuklanmıştı. Tahliye olan Ergül’ün TikTok paylaşımı gündem oldu.

TİKTOK VİDEOSU VİRAL OLDU

Cezaevinden tahliye olduktan sonra TikTok’ta bir video paylaştığı öğrenilen Zeynep Ergül, 24 Kasım tarihinde paylaştığı TikTok videosuyla sosyal medyanın gündemine oturdu. Söz konusu videoda Öğretmenler Günü’nü kutlayan Ergül, mani de okudu. Yıllar sonra yeniden gündeme gelen Ergül’ün değişimi ise dikkat çekti.