Müge Anlı'dan şaşırtan öneri! İnternete girmenin ehliyeti olmalı

TAKİP ET

ATV ekranlarında uzun yıllardır Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sunuculuğunu üstlenen Müge Anlı'dan herkesi şaşkına çeviren bir öneri geldi. Ünlü sunucu bu önerisi ile sosyal medyayı da ikiye böldü.

Reklam
Reklam

ATV ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının 2008 yılından bu yana sunuculuğunu üstlenen araştırmacı gazeteci Müge Anlı yine çok konuşulacak sözleri imza attı. Müge Anlı'nın canlı yayında sarf ettiği sözler sosyal medyanın da gündemine oturdu. Sosyal medya kullanıcıları arasında Müge Anlı'nın bu sözlerini haklı bulanlar da vardı tepki gösterenler de.
 

Müge Anlı'dan çok konuşulacak açıklamalar

ATV ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile çok sevilen Müge Anlı, sosyal medyayı ikiye bölen açıklamalarda bulundu. Programda işlediği birçok konunun sosyal medya ile bağlantılı olduğunu belirten Müge Anlı, internete girmenin ehliyeti olması gerektiğini dile getirdi.
 

Her şey çok çabuk gelişir oldu

Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayınında konuşan Müge Anlı, Son dönemlerde her şeyin çok çabuk ve hızlı geliştiğini belirterek İnternet'i kullanmanın bir ehliyeti olması gerektiğine dikkat çekti. Bu kadar hızlı yaşanan olayların güzel olmadığını söyleyen Müge Anlı, sosyal medya kullanıcılarını da ikiye böldü.

Sosyal medya ikiye bölündü

Müge Anlı'nın yaptığı bu açıklamalar sonrasında sosyal medya kullanıcıları da ikiye bölündü. Bazı sosyal medya kullanıcıları ünlü sunucuyu haklı bulurken bazı sosyal medya kullanıcıları ise Müge Anlı'nın bu konuda yanlış konuştuğunu düşünüyor.
 

Müge Anlı kimdir, kaç yaşında?

Müge Anlı, 19 Aralık 1973 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu olan Müge Anlı uzun süre boyunca gazetecilik yaptı. Dobra Dobra adlı Magazin programında Şenay Düdek ile birlikte bazı gösteren Müge Anlı, daha sonra Pakize Suda ile birlikte Kanal D ekranlarında yine magazin programı sunmaya başladı. Müge Anlı'nın okul çıkışı 2008 yılından itibaren ATV ekranlarında sunmaya başladığı Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile oldu. O günden bu yana devam eden program her gün izlenme rekorları kırıyor. Müge Anlı hem konu ve konukları ile gündeme otururken Hem de sosyal medyada da sık sık konuşuluyor.