Müge Anlı evlenmeye karar verdiğini açıkladı! Müge Anlı kiminle evleniyor?

TAKİP ET

ATV ekranlarında Müge Anlı ile Tatlı Sert isimli programın sunucusu Müge Anlı Az önce evlenmeye karar verdiğini açıkladı. Peki, Müge Anlı kiminle evleniyor?

Reklam
Reklam

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sunucusu Müge Anlı, evlenmeye karar verdiğini bugün programının canlı yayınında duyurdu. Bu konudaki açıklamayı ilk ağızdan vermek istediğini söyleyen Müge Anlı, evleneceği kişinin ismini de açıkladı. Çok kısa bir süre içerisinde evlenmeye karar verdiğini söyleyen Müge Anlı, hakkında dedikodu çıkmaması için canlı yayında açıklama yapma gereği duyduğunu ifade etti. Peki, Müge Anlı kiminle evleniyor? Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir?

Müge Anlı evleniyor

Uzun yıllardan beri ATV ekranlarında Müge Anlı ile Tatlı Sert isimli programı yapan Müge Anlı bugün canlı yayında evlilik kararı aldığını tüm sevenleri ile paylaştı. Ekranların sevilen yüzlerinden olan Müge Anlı'nın bu kararı Herkese mutlu ederken damat adayının kim olduğunu da merak edildi. Bu konuda da canlı yayında bilgi veren Müge Anlı Birgül Şinasi Yurtsever isimli devlet memuru ile dünya evine gireceğini dile getirdi. Müge Anlı açıklamasında evleneceği kişinin mesleğine çok saygı duyduğunu da sözlerine ekledi.
 

Düğün yaz aylarında olacak

Oldukça heyecanlı olduğu gözlenen ve infazdan açıklama yapmak istediğini söyleyen Müge Anlı, düğünün ise yaz aylarında olacağını söyledi. Henüz düğünün detayları ile ilgili bilgi vermeyen ünlü sunucu Yaz aylarının dönüşünde yani yeni sezonda evli olacağını da sözlerine ekledi.
Müge Anlı'nın bu açıklaması hem stüdyoda bulunan izleyicileri hem de Müge Anlı ile Tatlı Sert ekibini oldukça heyecanlandırdı. Başta Rahmi Özkan ve Şevki Sözen olmak üzere tüm ekip Müge Anlı'yı tebrik etmek için stüdyoya geldi.