Müge Anlı herkesi çok şaşırttı! Eline tenekeyi aldı, canlı yayında çaldı

TAKİP ET

Yıllardır ekranlarda olan ve en çok izlenen program Müge Anlı ile Tatlı Sert'te Ekim Salı günü hiç görülmemiş bir olay yaşandı! Müge Anlı program açılışını elinde bir teneke kutu ile gerçekleştirdi ve sonrasında yaptıkları herkesi şaşırttı!

Reklam
Reklam

Türkiye’nin en başarılı kadın sunucularından olan Müge Anlı, ilk defa farklı bir program açılışı gerçekleştirdi. Güneş tutulması ile ilgili bazı şeyler anlatan Müge Anlı sonrasında herkesi şaşkına çevirecek şeyler söylemeye devam etti. Müge Anlı elindeki kutu bakın ne içinmiş…

Herkes tarafından dört gözle beklenen ve merak edilen güneş tutulması hakkında Müge Anlı çok değişik yorumlarda bulundu.

Öğlen 12.40 saatlerinde başlayan güneş tutulması için Müge Anlı kendinin yaptığı ritüelleri anlatarak bir teneke ile ekranlarda yerini aldı. Müge Anlı’nın gerçekleştirdiği ritüele göre güneş tutulması sırasında teneke çalarak kötü ruhların etrafından uzaklaştığına inanırmış.

Yayında ritüelini gerçekleştirdi

Güneş tutulmasında kötü ruhları uzaklaştırmak için teneke kutu çalınmasının gerektiğine inanan Müge Anlı, canlı yayında güneş tutulmasının başladığı saatlerde yanında getirdiği teneke kutuyu çalmaya başladı. Müge Anlı’nın böyle bir inanışı olduğunu görenler şaşkına döndü.