Müge Anlı ile Tatlı Sert 12 Mayıs 2022 bugün ne oldu? Müge Anlı Uğur Kahraman bulundu mu?

TAKİP ET

ATV ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert 12 Mayıs 2022 yeni bölümde yaşananlar izleyiciler tarafından merakla araştırılıyor. Uzun yıllardan beri ekranlarda olan ve her gün izlenme rekorları kıran Müge Anlı'da bugün yaşananlar merak ediliyor. Peki, Müge Anlı'da bugün ne oldu 12 Mayıs 2022? Müge Anlı Uğur Kahraman bulundu mu? Müge Anlı ile Tatlı Sert Uğur Kahraman öldürüldü mü?

Reklam
Reklam

Araştırmacı gazeteci Müge Anlı'nın sunumu ile hafta içi her gün ATV ekranlarında yayınlanan ve reyting rekorları kıran Müge Anlı ile Tatlı sert'te yepyeni bir gün daha başladı. Müge Anlı'da son günlerin en çok dikkat çeken olayı Uğur Kahraman olayı oldu. Kayıp Uğur Kahraman için aile Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurdu, ancak olayda cinayet şüphesi ortaya çıktı. Peki, Müge Anlı ile Tatlı Sert 12 Mayıs 2022 bugünkü bölümde neler yaşandı? Müge Anlı Uğur Kahraman bulundu mu? Müge Anlı Uğur Kahraman öldürüldü mü?
 

12 Mayıs 2022 Müge Anlı'da bugün neler oldu?


ATV ekranlarında araştırmacı gazeteci Müge Anlı'nın sunumu ile hafta içi her gün yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert 12 Mayıs 2022 bugünkü bölümde yaşananlar izleyenler tarafından merakla Takip ediliyor. Müge Anlı'da bugün kayıp Uğur Kahraman aranıyor. Uzun zamandan beri ortada olmayan ve aylık geliri 30.000 liranın üzerinde olduğu söylenen Uğur kahramanın başına ne geldi merak ediliyor. Uğur kahramanın kaybında cinayet şüphesi olduğu ortaya çıktı. Kayıp adamın eski eşinin ailesinden çok sayıda kişi gözaltına alındı. Üç gündür sorguda olan isimlerin verdiği isimler doğrultusunda yeni bir göz altının daha olduğu da ortaya çıktı.


 

Müge Anlı Uğur Kahraman bulundu mu?


Müge Anlı Uğur Kahraman olayı son günlerin en çok merak edilen olaylarından biri haline geldi. 29 yaşındaki Uğur Kahraman 17 günden bu yana kayıp. En son eski kayınpederinin beyaz aracına bindiği görülen ve bir daha da kendisinden haber alınamayan Uğur Kahraman’ın öldürüldüğü düşünülüyor. Uğur Kahraman’ın kaybında cinayet şüphesi ortaya çıkarken eski kayınpederinin de aralarında bulunduğu çok sayıda kişi gözaltına alındı. 17 günden bu yana haber alınamayan adam aynı zamanda Müge Anlı ile Tatlı Sert ekibi tarafından da araştırılıyor.