Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Emine Karayılan olayı nedir? Emine Karayılan kimdir?

TAKİP ET

Eşinden gizli bir şekilde elindeki altınlarını akrabasına ve onun sevgilisine kaptırdığını iddia eden Emine Karayılan olayı bütün Türkiye 'yi merak içerisinde bıraktı. Tarihi eser vaat edilerek kandırıldığını söyleyen Emine Karayılan, Müge Anlı ile ekibinden bu konu ile ilgili kendisine yardım etmelerini istedi. Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ortaya çıkan Emine Karayılan olayı tam olarak nedir? İşte detaylar..

Reklam
Reklam

ATV ekranlarında hafta içi her gün büyük bir ilgi ile takip edilen fenomen program Müge Anlı ile Tatlı Sert 'te geride bıraktığımız haftadan itibaren Emine Karayılan olayı gündeme damgasını vurdu. Yapmış olduğu altın birikimlerini kenidisine tarihi eser vaat edilerek kaptırdığını söyleyen Emine Karayılan için ekranlara gelen en son yayından sonra emniyet ekipleri hemen harekete geçtiler ve konuyu derinlemesine araştırmaya başladılar. Doğumdan hemen önce eşinin kendisini terk ettiğini söyleyen Karayılan, olayın içinde ismi geçen Ayşe ile ilgili de pek çok iddiayı gündeme getirdi. Programa bağlanan pek çok seyirci de Ayşe 'nin çeşitli pek çok vaat ile kendilerini kandırmaya çalıştığının iddiasında bulundular. 

Müge Anlı programında ortaya çıkan Emine Karayılan olayı tam olarak nedir?
Einden gizli bir şekilde yapmış olduğu altın birikimlerinin hepsini akrabası ile akrabasının sevgilisine kaptıran Emine Karayılan, bu olayda hem bütün altınlarından hem de eşinden oldu. 26 yaşında olan genç kadın 3 çocuk annesi ve Gaziantep 'ten gelip akrabası olan Ayşe tarafından dolandırıldığını söyledi. Emine Karayılan, akrabası Ayşe 'nin yanına gittiğini ve orda kuzeni ile akrabasının da olduğunu, tarihi bir eser var ve herkese tam olarak 1 trilyon para düşüyor sözlerine inanarak yapmış olduğu bütün altın birikimlerini verdiğini ve 150 bin TL ile 200 bin TL civarında bir para takdim ettiğini ve kendisine söylenen her şeye zengin olacağı hayali ile inandığını belirtti. 

Eşinin bu yaşananlardan hiç haberi olmadan tam 6 adet bilezik, 1 adet Osmanlı Tuğrası, 14 adet Cumhuriyet Altını ile çok fazla sayıda da ziynet eşyasını bu dolandırıcılara kaptırdığını iddia eden genç kadın, yaşanan bu olaylardan dolayı kendisini çok fazla yıprattığını da belirtti.
Akrabasının sevgilisine inanarak kendi yuvasından olan Emine Karayılan, henüz 2 aylık olan bebeği ile de ne yazık ki kapıya konulmuş. Akrabasının kendisine bu olayın ardından iftira attığını ve bu sebeple de eşinin kendisine inanmadığını söyleyen genç kadın canlı yayın srasında göz yaşlarına da hakim olamadı. 

Yuvalar dağılmasın diye sustuğunu söyleyen Emine Karayılan, '' Ben verdiğim bütün altınlarımın bana yeniden yapılmasını istiyorum. Ayşe 'nin yalan söylediğini kabul etmesini ve Adem 'in de bana attığı bütün iftiralardan dolayı gelip eşimden bizzat özür dilemesini istiorum. '' şeklinde konuştu. 
Ayşe ile Adem Demir 'e bütün altınlarını kaptıran genç kadın, doğumundan hemen öncesinde ise ei tarafından terk edildiğini söyledi. Emine Karayılan, adı geçen kişiler ile Müge Anlı ile Tatlı Sert programnda canlı yayın sırasında yüzleşirken yayın ekibine peş peşe gelen ihbarlaın ardından ise olay ile ilgili emniyet ekipleri de hemen harekete geçerek çalışmalara başladı. 

Emine Karayılan olayı nedir? Müge Anlı ile Tatlı Sert ATV Müge Anlı