Müge Anlı Kendi Çocuğu Şiar'ı Öldüren Annesi Tahliye Oldu Tepkiler Büyüyor!

TAKİP ET

Müge Anlı'da geçtiğimiz senelerde 9 yaşındaki Şiar'ı öz annesi ve annesinin sevgilisinin işkenceyle öldürdüğü ortaya çıkmış ve Türkiye'nin ağzı açık kalmıştı! Şiar'ın annesi Gülizar tahliye oldu!

Reklam
Reklam

ATV'de reyting rekorları kıran Müge Anlı programında geçtiğimiz senelerde yürkeleri dağlayan Şiar'ın ölümü ile iligli yaşanan gelişme pes dedirtti.

Daha önceki senelerde Müge Anlı programında 9 yaşındaki Şiar'ı kim öldürdüğü bulunmaya çalışılmıştı. Ortaya çıkan gerçek şok etmişti. 

Sakarya'da 9 yaşındaki Şiar'ı öz annesi ve annesinin sevgilisi işkencelerle öldürmüş sonrada ortaya çıkmasın diye yangınm çıkatmışlardı.

Şiar'ın annesi Gülüzar tahliye oldu ve Müge Anlı'da görüldü!

9 yaşındaki küçük çocuk Şiar'ı sevgilisine dövdürten Gülizar'ın çocuğunun üzerinden devletten bizim vergilerimizle çocuk bakım parası aldığı ortaya çımıştı. Komşular Şiar'ın kuru ekmekle beslendiğini söylemiş annesinin küçük çocuk için "Salak" ifadesinin kullandığını söylemiş ve çocuğu sırf devletten yardım parası almak için doğuranların sokağa salanların sonra topluma suç unusu kandırtan varlkığını gözler önüne sermişti.

Anne Gülizar sevgilisinin oğlu Şiar'ı dövmesine sürekli göz yummuş kendisi de öz çocuğuna işkenceler çektirmişti. Programda ise Şiar'ı sevgilisinin çok sevdiğini söylemişti.

Gülizar'ın sevgilis önce küçük çocuğu dayaktan bayıltana kadar işkenceyle çivili sopalarla dövmüş çocuğun öldüğünü anlayınca evi yakarak cinayeti ört bas etmeye çalışmışlardı. 

O anne Gülizar'ın 2 yıl yatıp serbest kaldığı ortaya çıktı. Sosyal medayda bu duruma tepkiler büyüyor!