Müge Anlı Mülkiye Kazan olayında şok gelişme. Mülkiye Kazan öldü mü ?

TAKİP ET

ATV ekranlarının sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert de kayıplar aranmaya devam ederken. Ailesi tarafından aranan Mülkiye gündeme damgasını vurdu. Nişanlısı Mustafa'nın bilgisi olduğu düşünülmesi üzerine Mülkiye öldü mü soruları sorulmaya başladı. Müge Anlı'da işlenen Mülkiye Kazan konusu hakkında detaylar haberimizde yer almaktadır

Reklam
Reklam

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan Kazan ailesi kızlarını aramak için başvurdu. 16 Kasım tarihinden bu zamana kadar kayıp olan Mülkiye Kazan bulunması için çalışmalar başlatıldı. Mülkiye'nin nişanlısı Mustafa ise konu hakkında yaptığı açıklamalar herkes tarafından şaşkınlık uğratıldı. Mardin de bulunan kadın cesedi Mülkiye'ye mi ait? İşte detaylar..

Mülkiye Kazan kimdir? 

23 yaşında Şanlıurfa'da ikamet eden Mülkiye Kazan, 16 Kasım tarihinde kayboldu. Ailesi kızlarını bulmak için Müge Anlı tarafında başvuruda bulundu. Mülkiye'nin yer aldığı son görüntülerin incelenmesi halinde nişanlısı Mustafa'dan şüphelenmeler başladı. Sosyal medya üzerinden başkasıyla tanışıp Almanya'ya gideceği ortaya çıkan Mülkiye öldü mü? 

35 gündür haber alınamayan Mülkiye Kazan, haberi hakkında yaşanan gelişme aileyi derinden etkiledi. Programa bağlanan yakın köy muhtarı yakın zamanda ormanda kadın cesedine rastlandığını açıkladı. Yapılan araştırmalar üzerine cesedin Mülkiye Kazan'a ait olduğu ortaya çıktı. Cesede ait olan ayakkabıdan ablası teşhis etti. 

mülkiye kazan öldü mü müge anlı mülkiye