Müge Anlı'nın dudağındaki yaranın sebebi belli oldu! Canlı yayına da geç çıkmıştı

TAKİP ET

Hafta içi her gün ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile saat 10.00'da izleyici karşısına çıkan araştırmacı gazeteci Müge Anlı'nın bugün yayına geç çıkması dikkat çekmişti. Yayına dudağında yara ile çıkan Müge Anlı'nın neden geç kaldığı belli oldu.

Reklam
Reklam

ATV’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının bugünkü bölümüne geç kalan ünlü gazeteci Müge Anlı merak konusu oldu. Müge Anlı'nın yayına neden geç çıktığı ve dudağındaki yaraların sebebi merak ediliyordu. Canlı yayında açıklama yapan ünlü sunucu beklenmedik bir kaza geçirdiğini bu sebeple geç kaldığını söyledi.

Köpeği dudağını ısırdı

Atv'de saat 10'da izleyici karşısına çıkması gereken Müge Anlı bugün yayına çıkmayınca merak edildi. Yayını Saat 10.30 gibi açan araştırmacı gazeteci küçük ama beklenmedik bir kaza geçirdiğini Bu sebeple de geç kaldığını söyledi. Daha önce de sel olduğunda canlı yayına geç kaldığını hatırlatan Müge Anlı Bunun iki defa yaşandığını dile getirdi. Yayına geç kalma sebebini de açıklayan ünlü sunucu Sabah saatlerinde köpeği lokum ile oyun oynarken onun dişinin dudağına geldiğini belirterek "Ben yine yayına geldim. Makyaj falan 'bir şey olmaz' diye... Saçımı falan yaptırdım ama kan durmayınca arkadaşımı aradım 'Mine benim kanım durmuyor' dedim, fotoğraf attım. O da bir doktora attı fotoğrafı 'Dikiş atmamız gerekiyor' dedi. O yüzden dikiş attırdım geldim. Kusura bakmayın" dedi.