Müge Anlı'nın eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu'ndan düğün kareleri paylaşımı

TAKİP ET

ATV ekranlarında yıllardır izleyici karşısına çıkan Müge Anlı geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada İstanbul Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evlilik kararı aldığını söylemişti. Müge Anlı, açıklamasında düğün olmayacağını ve sade bir nikah töreniyle evleneceklerini de açıklamıştı. Ancak geçen hafta Müge Anlı'nın kına gecesi gündeme bomba gibi düştü. Kına gecesine sınırlı sayıda konuk katılırken düğün kareleri de merak konusu olmuştu.

Reklam
Reklam

ATV ekranlarında gündüz kuşağının en sevilen isimlerinden olan Müge Anlı geçtiğimiz günlerde aldığı evlilik kararını canlı yayında izleyicileri ile paylaşmıştı. Müge Anlı ile Tatlı Sert programında açıklama yapan Müge Anlı, İstanbul Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evleneceğini duyurmuştu. Çiftin nikahı geçtiğimiz cumartesi günü kıyıldı. Müge Anlı'nın Kına gecesi ve nikah törenine ilişkin görüntüler sosyal medya kullanıcıları tarafından merak konusu oldu. Ancak çiftin düğün kareleri bir türlü yayınlanmadı. Yaşanan bu gelişmeler üzerine Müge Anlı'nın eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu sosyal medya hesabından düğün kareleri ile ilgili bir açıklama yayınladı.

Adıma çok sayıda sahte hesap açıldı

Müge Anlı'nın eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu anda sosyal medyada kendi adına çok sayıda sahte hesap açıldığını söyledi. Düğün karelerini herkesin merak ettiğini ve bunu da bildiğini belirten Şinasi Yüzbaşıoğlu, Merak edilen o fotoğrafların paylaşılacağı müjdesini de verdi. Ancak ünlü çift paylaşım yapmak için bir süre daha bekleyecek.

Sahte hesaplar kapatılınca paylaşacak

Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Şinasi Yüzbaşıoğlu, Müge Anlı ile olan nikah karelerini kendilerinin de paylaşmayı çok istediklerini belirtti. Şu anda sosyal medyada kendi adına açılmış çok sayıda sahte hesap bulunduğunu belirten Yüzbaşıoğlu, bu hesaplar kapatıldıktan sonra nikah fotoğraflarını paylaşacaklarını dile getirdi.