Müge Anlı'nın evleneceği Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir? Şinasi Yüzbaşıoğlu ne iş yapıyor

TAKİP ET

ATV'nin sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'in sunucusu araştırmacı gazeteci Müge Anlı evlenme kararı aldığını bugün canlı yayında duyurdu. Müge Anlı'nın evlilik açıklaması sonrasında sosyal medya kullanıcıları Müge Anlı kiminle evleniyor sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki, Müge Anlı'nın evleneceği Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir? Şinasi Yüzbaşıoğlu ne iş yapıyor?

Reklam
Reklam

Hafta içi her gün ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sevilen sunucusu Müge Anlı Evlenme kararı aldığını bugün programının canlı yayınında duyurdu. Kendisini yıllardır takip eden izleyicilerin bunu ilk ağızdan duymasını İstediğini söyleyen Müge Anlı, yaz aylarında evlenecek ve dünya evine girecek. Peki, Müge Anlı'nın evleneceği Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir? Şinasi Yüzbaşıoğlu ne iş yapıyor?


Müge Anlı'nın müstakbel eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir?

Ekranların sevilen yüzlerinden Müge Anlı evleneceği haberini bugün canlı yayında verdi. Hafta içi her gün ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programını sunan Müge Anlı dünya evine giriyor. Canlı yayında açıklama yapan Müge Anlı evleneceği kişinin Şinasi Yüzbaşıoğlu olduğunu da duyurdu. Müge Anlı'nın bu açıklaması sonrasında Herkesin cuması Yüzbaşıoğlu kimdir sorusuna yanıt aramaya başladı. Müge Anlı canlı yayında Şinasi Yüzbaşıoğlu’nun devlet memuru olduğunu söyledi. Başka ayrıntı vermeyin Müge Anlı'da çok iyi bir insan olduğunu söylemekle yetindi.
 

Müge Anlı ne zaman evleniyor?

Müge Anlı evlilik tarihini de canlı yayında izleyicileri ile paylaştı. Ünlü sunucu yaz aylarında Dünya evine girecek. Müge Anlı ve Şinasi Yüzbaşıoğlu düğün yapacak mı sorusunun yanıtı da merak ediliyordu. Şu anda ünlü sunucu düğünle ilgili bir detay vermezken yeni sezona evli olarak gireceğini de açıklamış oldu.