Müge Anlı'nın ilk eşi Burhan Akdağ kimdir? Müge Anlı ve Burhan Akdağ neden boşandı?

TAKİP ET

Atv'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sunucusu Müge Anlı bugün canlı yayında yaptığı evlilik açıklaması ile gündeme bomba gibi düştü. Uzun yıllardan beri yalnız olan ve bugün evlenmeye karar verdiğini açıklayan Müge Anlı'nın ilk eşi Burhan Akdağ yeniden gündeme geldi. Peki Müge Anlı'nın ilk eşi Burhan Akdağ kimdir? Müge Anlı ve Burhan Akdağ neden boşandı?

Reklam
Reklam

Hafta içi her gün ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sunucusu araştırmacı gazeteci Müge Anlı evlilik açıklaması ile gündeme bomba gibi düştü. Müge Anlı’nın bugün programının açılışında Müjdeli haberi sevenleri ile paylaşırken evlenmeye karar verdiğini duyurdu. Müge Anlı'nın evleneceği isimde izleyiciler tarafından merak konusu oldu. Müge Anlı Bu konuda da açıklamayı canlı yayında kendisi yaptı. Müge Anlı'nın evleneceği kişi Şinasi Yüzbaşıoğlu. Bu açıklamaların ardından Müge Anlı'nın iki kez evlenip boşandığı ilk eşi Burhan Akdağ tekrar gündeme geldi. Peki, Müge Anlı'nın ilk eşi Burhan Akdağ kimdir? Müge Anlı ve Burhan Akdağ neden boşandı?
 

Müge Anlı'dan evlilik açıklaması

Hafta içi her gün ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programını Uzun yıllardan beri başarı ile sunan Müge Anlı evlilik açıklaması ile gündemi salladı. Programın açılışında konuşan Müge Anlı, evlenmeye karar verdiğini ve bu haberi bizzat kendisinin sevenleri ile Paylaşmak istediğini söyledi. Müge Anlı yaptığı evlilik açıklamasında müstakbel damadın ismini de verdi. Müge Anlı'nın evlilik kararı aldığı kişi Şinasi Yüzbaşıoğlu. Ünlü sunucu evlilik kararı aldığı Şinasi Yüzbaşıoğlu’nun devlet memuru olduğunu açıkladı. Şinasi Yüzbaşıoğlu 4. sınıf emniyet müdürü olarak görev yapıyor.

Müge Anlı'nın ilk eşi Burhan Akdağ kimdir?

Uzun yıllar sonra yeniden evlenmeye karar veren Müge Anlı'nın evlilik açıklaması sonrasında ilk eşi Burhan Akdağ bir kez daha gündeme geldi. Burhan Akdağ ile olaylı şekilde Ayrılık yaşayan Müge Anlı'nın ilk eşinin Ne iş yaptığı ve şu anda nerede olduğu merak ediliyor.

Müge Anlı'nın ilk eşi Burhan Akdağ kendisi gibi gazeteci. Ünlü çiftin bir kız çocukları bulunuyor. Müge Anlı ve Burhan Akdağ olaylı bir Boşanma süreci yaşarken velayet süreci de uzun yıllar boyunca magazin basınının gündeminde kaldı. Gazeteci Burhan Akdağ bir dönemler ünlü bir magazin programı yapımcısıydı. Müge Anlı ile iki kez evlenip boşanan Burhan Akdağ zaman zaman Müge Anlı'nın kızının kendisine göstermediği yönünde açıklamalarda bulundu.