Müge Anlı'nın müstakbel eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu hiç evlendi mi? Eski eşi kim, çocuğu var mı?

TAKİP ET

Atv'de hafta içi her gün Müge Anlı ile Tatlı Sert isimli program ile izleyici karşısına çıkan ve yıllardır da reyting rekorları kıran Müge Anlı sevenlerine müjdeli haberi dün canlı yayında vermişti. Müge Anlı evlilik kararı aldığını açıklarken evleneceği kişinin ise İstanbul Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu olduğunu duyurmuştu. Müge Anlı'nın müstakbel eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu merak ediliyor. Peki, Şinasi Yüzbaşıoğlu hiç evlendi mi? Şinasi Yüzbaşıoğlu eski eşi kim, çocuğu var mı?

Reklam
Reklam

ATV kanalında hafta içi her gün canlı yayına izleyici karşısına çıkan ve herkesin çok sevdiği isimler arasında yer alan Müge Anlı dün evlilik kararı aldığını herkesle paylaşmıştı. Müge Anlı'nın canlı yayında yaptığı evlilik ilanı sosyal medyaya da bomba gibi düştü ve gün boyunca konuşuldu. Müge Anlı'nın müstakbel eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu da Dünden bu yana en çok araştırılan isimler arasında yer alıyor. Emniyet teşkilatına gelin olmaya hazırlanan Müge Anlı'nın müstakbel Eşi hiç evlendi mi sorusunun yanıtı araştırılıyor. Peki, Şinasi Yüzbaşıoğlu hiç evlendi mi? Şinasi Yüzbaşıoğlu eski eşi kim? çocuğu var mı?

Canlı yayında evlilik ilanı

Araştırmacı gazeteci Müge Anlı 20 Haziran 2022 günü programının canlı yayınında Ben evleniyorum diyerek yılın magazin bombasını biraz patlattı. Daha önce kendisi gibi gazeteci olan Burhan Akdağ ile iki kez evelenen ve olaylı şekilde ayrılan Müge Anlı’nın müstakbel eşinin kim olduğu merak edilmişti. Bu soruyu da yine kendisi yanıtlayan Müge Anlı, İstanbul Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evleneceğini açıkladı.

Şinasi Yüzbaşıoğlu hiç evlendi mi?

Müge Anlı’nın müstakbel eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu hiç evlendi mi, eski eşi kim, çocuğu var mı gibi soruların yanıtı da merak konusu. Şinasi Yüzbaşıoğlu’nun Aslan Adanalı olduğu ve şu anda da İstanbul asayiş şube müdürü olarak görev yaptığı biliniyor. 58 yaşındaki Şinasi Yüzbaşıoğlu daha önce evlendi mi ya da çocuğu var mı gibi soruların yanıtı merak ediliyor Ancak bu konuda bir bilgi bulunmuyor.

Müge Anlı'nın ise daha önce olaylı şekilde boşandığı gazeteci Burhan Akdağ ile olan evliliğinden bir kız çocuğu bulunuyor.