Müge Anlı'nın Tatlı Sert programında kan donduran iddialar! Muhammet Burhan cinayetinin detayları

TAKİP ET

Müge Anlı'nın Tatlı Sert programında Muhammet Burhan cinayetine dair faillerin araştırmaları devam ediyor. Türkiye'nin gündeminde olan cinayetleri araştıran ve kayıpları bulan Müge Anlı, başından vurulup öldürülen Muhammet Burhan olayına dair detaylar araştırılıyor. Ölümünün arkasında eşinin ve eşinin sevgilisinin olduğundan şüpheleniliyor. Muhammet Burhan cinayetinin ayrıntıları haberimizde yer alıyor…

Reklam
Reklam

Günlerdir Amasya’da öldürülen 27 yaşındaki 2 çocuk babası olan Muhammet Burhan cinayeti Müge Anlı’nın programında araştırılıyor. Esrarengiz cinayet vakalarını çözen, kayıpları bulan Müge Anlı, şimdi Muhammet Burhan’ın cinayetini aydınlatıyor. Müge Anlı, iki şüpheli ismi ortaya çıkardı. Muhammet Burhan’ın eşi ve onun sevgilisi Selami’den şüpheleniliyor. İşte Muhammet Burhan’ın ölümüne dair detaylar…
Muhammet Burhan’ı kim öldürdü?
Amasya’nın Aksalur isimli köyünde, Yeşilırmak kıyısında duyulan silah sesi jandarmaya bildirildi. Merkeze bağlı Aksalur köyünde gecenin geç saatlerinde köyün beş yüz metre ilerisinde silah sesinin duyulmasıyla hemen jandarmaya haber verildi. Sesin geldiği alanda arama yapıldı ve ardından Muhammet Burhan’ın cansız bedeni bulundu.
Sağlık ekipleri olay yerinde yaptığı incelemede silahla başından vurularak öldürülen kişinin 27 yaşındaki Muhammet Burhan olduğunu öğrendi.

İncelemelerin yapılmasının ardından cenaze morga gönderildi. Burhan’ın ölümüne dair soruşturulma başlatıldı ve Deniz Bey yapılan incelemelerle testler sonucunda üzerinde barut izlerine rastlanınca tutuklandı. Cinayetin gerçekleştiği gün Aysel Hanım’a salça götürdüğünü ifadesinde belirtmiş, fakat Aysel Hanım bunu doğrulamıyor. Bu sebeple Deniz Bey şüpheli isimlerden birisi olarak tutuklanmış. Aysel Hanımın sonrasında ifade değişikliği yapmasıyla birlikteyse Deniz Bey serbest bırakılmış. Esra Hanım ve eşi Deniz Bey, cinayetin şüpheli isimlerinden biriyken, aynı zamanda Muhammet Burhan’ın eşi Fatma ve onun sevgilisi Selami de şüpheliler arasında yer alıyor.