Müge Anlı Pamukların Sırrı ne demek, anlamı ne?

TAKİP ET

ATV'nin sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'in sunucusu Müge Anlı'nın sosyal medya hesabından paylaştığı gönderideki Pamukların Sırrı kelimesi dikkat çekti. Peki Müge Anlı Pamukların Sırrı ne demek, anlamı ne? İşte yanıtı...

Reklam
Reklam

ATV’de yayınlanan ve sabah kuşağına damgasını vuran Müge Anlı ile Tatlı Sert programı yayın hayatına ara vermeden devam ediyor. Programın başarısında şüphesiz sunucu Müge Anlı’nın payı oldukça büyük. Başarılı sunucunun Instagram hesabından paylaşmış olduğu ‘’Pamukların Sırrı, Yarın akşamı bekleyin’’ notlu gönderisi bir çok hayranının gündeminin üst basamaklarında yer almaya devam ediyor. İnsanlar Müge Anlı’nın paylaştığı gönderinin ne anlama geldiğini öğrenmek için arama motorları üzerinden yoğun bir araştırmaya girişti.  Peki Müge Anlı Pamukların Sırrı ne demek, anlamı ne? 
Müge Anlı Pamukların Sırrı Ne Demek, Anlamı Ne?

ATV’nin başarılı sunucusu Müge Anlı kendi Instagram hesabı üzerinden ‘’’Pamukların Sırrı, Yarın akşamı bekleyin’’ notuyla bir gönderi paylaştı. Güzel sunucunun kameralara karşı avcunda pamukla poz vererek çekindiği fotoğraf hayranlarının bir numaralı gündem maddesi oldu. Anlı’nın gönderisi ünlü sunucunun ek bir program daha sunmaya hazırlandığı şeklinde yorumlandı.
Müge Anlı’nın yeni bir programa daha başlayıp başlayamayacağı yakında belli olacak.

ATV Müge Anlı Pamukların Sırrı Müge Anlı ile Tatlı Sert