Müge Anlı programında aranan Mustafa Kaya bulundu mu? Albay emeklisi olan Mustafa Kaya kimdir, ne oldu?

TAKİP ET

ATV ekranlarının sevile gündüz kuşağı programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'te bu hafta Mustafa Kaya konusu ele alınmaktadır. Kayıp olarak aranan Albay emeklisi olan Mustafa Kaya'nın bulunup bulunmadığı merak konusu oldu. Peki Mustafa Kaya bulundu mu? Albay emeklisi olan Mustafa Kaya kimdir, ne oldu? detaylar haberimizde yer almaktadır.

Reklam
Reklam

ATV ekranlarının sevile gündüz kuşağı programı Müge Anlı ile Tatlı Sert’te bu hafta Mustafa Kaya konusu ele alınmaktadır. Kayıp olarak aranan Albay emeklisi olan Mustafa Kaya’nın bulunup bulunmadığı merak konusu oldu. Mustafa Kaya konusu Müge Anlı programını yakından takip eden seyircilerin merak ettiği konular arasında yer almaktadır. Faili meçhul cinayet olaylarını, kayıp kişileri arama konusunda tüm gizli olayları ortaya çıkarak suçları aydınlatan Müge Anlı bu hafta kayıp olarak aranan Albay emeklisi Mustafa Kaya’yı aramaktadır. 

Mustafa Kaya bulundu mu?
25 yıldır eşi Mustafa Kaya ile Marmaris’te yaşayan Seyhan Kaya eşinin ailesi tarafından kaçırıldığını iddia etmektedir. Eşini bulmak için Müge Anlı programına başvuran Seyhan Kaya, albay emeklisi olan eşi Mustafa Kaya’ya 2,5 yıldır ulaşamıyor. Müge Anlı programında arana Mustafa Kara henüz bulunamamıştır. 

müge anlı Müge Anlı Mustafa Kaya bulundu mu ATV