Müge Anlı Şen kardeşler cinayeti çözüldü mü? Şen kardeşleri kim öldürdü?

TAKİP ET

Türkiye'nin reyting rekortmeni programı Müge Anlı bir olayı daha çözdü. Hatay'da öldürülen 80 yaşındaki Hüseyin Şen ve 83 yaşındaki Mehmet Şen cinayeti sonuçlandı. 8 Ekim 2020'de öldürülen Şen kardeşlerin cinayetinin çözülmesini isteyen Ganime Çırçır, Müge Anlı ve ekibinden yardım istedi. Olaydan aylar sonra Mehmet ve Hüseyin Şen kardeşlerin, eve hırsızlık amacıyla giren komşularının kardeşi S.S. ile cezaevinde tanıştığı arkadaşı M.M.´nin saldırısına uğradıkları ortaya çıktı. İşte detaylar...

Reklam
Reklam

Her gün yeni bir olay peşinde koşulan Türkiye’nin en çok izlenen programı Müge Anlı çözdüğü olaylarla adından sıkça söz ettiriyor. 8 Ekim 2020’de evlerinde yaralı olarak bulunan Hüseyin Şen ve Mehmet Şen kardeşler iki ay arayla hayatını kaybetti. Babası ve amcasını kaybeden Ganime Çırçır’ın Müge Anlı’dan yardım istemesi üzerine ekipler olayı araştırmaya başladı. 80 yaşındaki Hüseyin Şen ve 83 yaşındaki Mehmet Şen cinayeti üzerine yapılan araştırmalar sonucunda ekipler olayı çözdü. Mehmet Şen ve Hüseyin Şen kardeşlerin, eve hırsızlık amacıyla giren komşularının kardeşi S.S. ile cezaevinde tanıştığı arkadaşı M.M.´nin saldırısına uğradıkları ortaya çıktı. İşte merak edilen tüm detaylar haberimizde…

Müge Anlı programında Şen kardeşler olayını çözdü.

Hatay’da 8 Ekim 2020 tarihinde birlikte yaşayan Hüseyin Şen ve kardeşi Mehmet Şen, evde boğaz, parmak ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralı halde bulundu. İki ay arayla hayatlarını kaybeden kardeşlerin cinayetinin ardından babasını ve amcasını kaybeden Ganine Çırçır Müge Anlı ve ekibinden yardım istedi. Yaşanan olayla ilgili İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma timleri (JASAT) ile Antakya Merkez Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri soruşturma başlattı. 

Yapılan soruşturma kapsamında S.U. ile olay gecesi evde bulunan E.C. gözaltına alındı. Jandarma yapılan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.  Alınan ifadeler doğrultusunda iki şüpheliden çelişkili beyanlarda bulunan E.C. tutuklandı, S.U. ise serbest bırakıldı. Daha sonra ise E.C.'de tahliye edildi. 

Hüseyin Şen ve Mehmet Şen boğazından yaralandığı için iki kardeşin sözlü ifadeleri alınamadı. Mehmet Şen durumunun daha iyi olması nedeniyle sorulan sorulara göz kırparak yanıt verdi. Kardeşlerden Hüseyin Şen 27 Ekim 2020'de hayatını kaybetti. İki ay sonra 15 Aralık 2020'de ise Mehmet Şen hayatını kaybetti.

TELEFONLARIN İZİ SÜRÜLDÜ

Olay günü Mehmet şen ve Hüseyin Şen’e ait cep telefonlarının evde bulunamamasının akıllarda soru işareti oluşturdu. Bu durumu göz önünde bulunduran ekipler tarafından cep telefonlarının izi sürüldü. HTS kayıtları ve sinyal bilgilerini araştıran ekipler araştırmada Mehmet Şen'e ait cep telefonuna Altınözü ilçesinde C.S. adına kayıtlı SIM kart takılı olduğu tespit ettiler. Yapılan çalışma sonrasında C.S.’nin telefonu M.K.’dan onun da S.S.’den aldığı öğrenildi.

Ekipler, ortaya çıkan durum sonucunda daha önce de suç kaydı olan S.S.’yi gözaltına aldı. Birden fazla 'hırsızlık' suçundan kaydı bulunan S.S., verdiği ifadesinde cezaevinde tanıştığı M.M.’nin kendisine girilecek ev olup olmadığını sorduğunu söyledi. S.S’de, ablasının da oturduğu mahallede çocukluğundan beri tanıdığı, evlerine sürekli girip çıktığı ve değerli eşyaların bulunduğu Hüseyin Şen’in evine girebileceklerini söylediğini ifade etti. S.S., eve gittiklerinde ise kendisinin gözcülük yaptığını, M.M.'nin ise hırsızlık için içeriye girdiğini belirtti.

ŞEN KARDEŞLERİN EVİNDEN ÇALINAN MALZEMELER BULUNDU

S.S’nin ifadesi üzerine M.M. de gözaltına alındı. M.M.'nin evinde yapılan arama çalışmalarında, Şen kardeşlerin evlerinden çalınan tarihi kama ile kılıç ele geçirildi. Tutuklanan şüpheliler, dün, jandarmadaki işlemlerin ardından sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkemece 'Kasten adam öldürme' suçundan tutuklandı.

müge anlı müge anlı ile tatlı sert şen kardeşler şen kardeşler olayı çözüldü şen kardeşler olayı çözüldü mü müge anlı şen kardeşler olayı çözüldü mü